Ispovest Lepe Lukić kida dušu, pevačica kroz suze priznala: Bila sam majka samo tri dana…

18.06.2024

21:00

By

Želja Lepe Lukić

YouTube/Printskrin

Želja Lepe Lukić bila je samo da dobije decu, ali joj se nikada nije ostvarila. Kraljica narodne muzike, čuvena Lepa Lukić, osvojila je srca publike talentovanim glasom i pesmama koje su i dan-danas veliki hitovi. O njenom privatnom životu se malo toga zna, a pevačica je gostujući u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ otvorila dušu i otkila detalje koje niko do sada nije znao.

Želja Lepe Lukić nikada nije ostvarena

Neostvarena želja Lepe Lukić mnoge je ganula, a pevačica je na samom početku podelila i priču o ocu kojeg nije ni stigla da upozna, lutki zbog koje se osetila kao majka, ali i o poslu na estradi koji je ispunjava i drži u životu.

Želha Lepe Lukić

Naime, Lepin otac preminuo je kada je ona imala samo dve i po godine, te je pevačica ostala da živi sa bratom i majkom koja se više nikada nije udavala.

– Ja plačem za mojim ocem kog ne znam, ali vidim da mi je otac. Odrasla sam bez oca, međutim, moja majka je bila i čovek i žena – dodala je pevačica, pa nastavila da priča kako se želja Lepe Lukić nikada do kraja nije ispunila.

Pročitajte i – Lepa Lukić progovorila o porocima – Uzela velike pare da ovo uradi

Tokom učešća u jednom rijaliti programu Lepa je imala zadatak da brine o lutki kojoj je tada dala i ime, a koju je na kraju od organizatora šou programa i dobila na poklon.


– Ja sam se unela u tu ulogu svim srcem, tako da sam bila bar tri dana majka. Evo sad mi suze kreću – ispričala je kroz suze pevačica koja se nažalost nije ostvarila u ulozi majke iako je to bila jedina želja Lepe Lukić.

Želja Lepe Lukić

Budući da naslednike nema, pesma je jedina stvar koja kraljicu narodne muzike drži u životu, ali i familija koja se pominje u testamentu Lepe Lukić, a koji je već napisan.

– Ne mora samo zbog para da se peva, normalno da pevam za pare, ne pevam za džabe, ali ja nemam decu, nemam unučiće i ta pesma mene održava – iskrena je pevačica, a neispunjena želja Lepe Lukić dotakla je i najtvrđa srca.

Želja Lepe Lukić odnosi se samo na decu koju nikada nije imala

Podsećanja radi, slavna pevačica udavala se čak tri puta. U bračne vode Lepa je prvi put uplovila veoma mlada. Ona je tada sudbonosno „da” izgovorila Tomi Lukiću. Ipak, njihova ljubav bila je kratkog daha, a razlog rastanka je prema pisanju tadašnjih medija bila prevelika ljubomora sa Tomine strane. Nakon raskida pevačica je sreću pronašla pored Vladimira Perovića, a retka fotografija sa njihovog venčanja nedavno je osvanula na društvenim mrežama.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Printskrin/Youtube

Još iz kategorije