Cela porodica u strahu: Zdravlje Novaka Đokovića je ugroženo, doktori potvrdili loše vesti FOTO

02.02.2023

11:00

By

Zdravstveno stanje Novaka Đokovića zabrinulo sve

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nedavno je osvojio titulu na Australijan openu. Time se izjednačio po broju osvojenih grend-slem titula sa največim  protivnikom Rafaelom Nadalom.

Zdravstveno stanje Novaka Đokovića je bilo pogoršano tokom Australijan opena

Međutim, ono što je Novaka pratilo tokom celog turnira jeste povreda sa kojom se suočavao. Propuštao je trenigde, ali je uspevao da pobeđuje protivnike. Bolne grimase, nervoza i rasparava sa trenerom bile su stvari koje su se dešavale na terenu. Međutim, Đoković je uspeon da savlada te sve prepreke i da dođe do svog 10. Australijan opena u karijeri.

Pročitajte: Dok je Novak u Australiji, Jelena presekla- Rekla sam mu da ne mogu više FOTO

Zdravstveno stanje Novaka Đokovića

Ono što se često spominjalo u svetu tenisa jeste da Novak navodno lažira svoju povredu. Srpski teniser je izašao pred novinare i rekao da će sve objaviti na društvenim mrežama kao dokaz o svojoj povredi.

Nije prošlo mnogo, oglasio se i sam direktor Australijan opena povodom ove teme.


Pročitajte: Novak prekinuo intervju zbog Dijane- Ona se rasplakala pred punim stadionom VIDEO

Zdravstveno stanje Novaka Đokovića

– Vrlo je izazovno oko Novaka to što on dobija lošu reputaciju. Ali na kraju krajeva, mislim da niko ne može da dovede u pitanje njegov atleticizam. Ovaj momak je imao poderotinu zadnje lože od tri centimetra. Video sam snimke, doktori će vam reći istinu. Bilo je mnogo spekulacija o tome da li je to istina ili ne. Teško je poverovati da mogu da rade ono što rade sa takvim povredama. On je izvanredan, da se time nosi tako profesionalno ‒ rekao je Tili.

Ovim je potvrđeno da se srpski as suočavao sa teškom situacijom u Melburnu, ali je na kraju uz podršku svoje porodice, prijatelja i svog naroda uspeo da osvoji turnir.

Pročitajte: Zvanično saopštenje Srđana Đokovića nakon skandala u Melburnu- Ovde sam da podržim sina..

Zdravstveno stanje Novaka Đokovića

Zdravstveno stanje Novaka Đokovića je zabrinulo celu porodicu i njegove verne navijače, ali Novak je još jednom pokazao da je jači od svega i osvojio je još jedan turnir u nizu.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije