Podmukla bolest: Zlata Numanagić trpela nesnosne bolove, operacija je bila jedino rešenje

28.03.2023

21:00

By

zdravlje zlate numanagić

Zdravlje Zlate Numanagić zabrinulo je porodicu i prijatelje

Zlata Numanagić koju gledamo popularnoj domaćoj seriji „Igra sudbine” nedavno se suočila sa ozbiljnim zdravstvenim problemom. Gostujući u emisiji „RTS Ordinacija” glumica je otkrila kada i kako su se javili prvi simptomi želudačne kile, ali i ko joj je u teškim trenucima bio najveća podrška.

Zdravlje Zlate Numanagić je bilo narušeno

– Sve je počelo sa malim kiselinama u stomaku, sa želudačnom kiselinom. Kad bih nešto pojela ljuto ili previše hrane, mislila sam da je to zbog toga što sam pušač – počela je priču glumica koja je zbog nesnosnih bolova odlučila da potraži pomoć lekara.

Pročitajte: Podmukla bolest – Porodica se moli za Sašino zdravlje, Joksimović priznao: Nijedan lek mi ne pomaže..

zdravlje zlate numanagić

– Gastroskopijom mi se ustanovila hijatus hernija. Lekar je rekao da je veoma stara ta kila i da je moguće da se dogodila dokom porođaja u trenutku napona. Međutim, dođe jedan trenutak u kome osetim lupanje srca, kao da mi je srce u grlu. Mislila sam da je aritmija ili da je štitasta žlezda. Nisam znala o čemu se radi, počinjem da spavam u sedećem položaju, nisam mogla više ni da ležim – kaže Zlata i dodaje da je tada odlučila da se ponovo obrati hirurgu koji je konstatovao kilu.

– Ponovili smo gastroskopiju i on je rekao da je kila u međuvremenu toliko narasla da je poterala želudac u jednjak. Zbog toga sam i imala taj osećaj da je nešto loše sa srcem – kaže glumica, pa pojasnila kako je izgledao postoperativni oporavak.


Pročitajte: Aca Lukas sve otkazao zbog teške bolesti, njegov tim potvrdio – Nažalost, istina je FOTO

zdravlje zlate numanagić

– Dva meseca pijete samo tečno, ništa na kiseloj bazi, mogu bistre supe, ali bez čvrstog sadržaja. Iza toga dolazi kašasta hrana – otkrila je Zlata koja je u tom periodu izgubila čak osamnaest kilograma.

– Kada me je hirurg ugledao, prilikom redovne kontrole, poslao me momentalno na skener. Uplašio se da se nešto ozbiljno nije dogodilo. Hvala Bogu sve je bilo u redu – ispričala je Zlata Numanagić u pomenutoj emisiji.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije