Tragedija u domu Nemanje Nikolića: Pevač doživeo infarkt, u kolima bila cela porodica FOTO

30.03.2023

12:00

By

Zdravlje Nemanje Nikolića

Zdravlje Nemanje Nikolića je bilo ugroženo

Nekadašnji učesnik takmičenja Zvezde Granda, Nemanja Nikolić u jednoj emisiji je otkrio da je prošao kroz pakao kada je u pitanju njegovo zdravstveno stanje.

Zdravlje Nemanje Nikolića zabrinulo porodicu i prijatelje

Naime, on je u jednoj emisiji otkrio jezivu situaciju koja mu se dogodila dok je u automobilu bio sa ženom i decom.  On je doživeo infarkt, a hitnom reakcijom lekara uspeo je da preživi, posledice po njegovo zdravlje su ostale trajne.

Nikolić je rano počeo da se bavi muzikom, imao je veliki stres i zbog toga je prestao da vodi računa o svom zdravlju.

Pročitajte: Bleda kao krpa- Rada Manojlović ponovo završila u bolnici, svi se mole za njeno zdravlje

Zdravlje Nemanje Nikolića

– Samo zahvaljujući sreći sam dobro prošao. Iako sam sada dobro, nikada neću zaboraviti taj dan. Doživeo sa infarkt u kolima za volanom. Sa mnom su bila deca i supruga. Bio je januar, krenuli smo u igraonicu na dečiji rođendan. Na 200 metara od igraonice osetio sam neopisiv bol u leđima, kao da mi je neko zario nož u leđa. Taj bol je trajalo oko 15 sekundi – rekao je pevač u jednoj emisiji na televiziji RTS.


Nije bio svestan šta se dešava. U roku od 5 minuta bio je u bolnici.

– Sve se dešava u nekoliko minuta. U tom trenutku sam imao prtisak 230 sa 168. Odmah su mi dali lek pod jezik, a na EKG-u se videlo da sam imao infarkt. Nije bilo nikakve intervencije. Lekari su mi rekli da sam mlad i da imam zdravo sportsko srce, pa je to tako. Na njemu mi je ostao ožiljak od nekoliko milimetara. Dobio sam lekove koje moram da pijem ceo život, od njih nisam mogao da funkcionišem. Uspavljivali su me i usporavali. Čak je moja supruga pisala na njima dečija imena, kako bih pio – govorio sa uzdahom Nemanja.

Pročitajte: Zdravstveno stanje Darka Lazića se pogoršalo- Mora na hitnu operaciju, porodica u strahu FOTO

Zdravlje Nemanje Nikolića

Pevač se nakon toga dosta promenio, a priroda i pecanje su mu utočište i spas. Trudi se da stres svede na minimum. A od tog trenutka, retko kada seda za volan, jer se nikako ne oseća prijatno, zdravlje Nemanja Nikolića je tada zabrinulo sve.

SLIKE: Ata images

Još iz kategorije