Loše vesti: Vanbračni sin Miroslava Ilića očajan, bolest majke Mirjane ga je potpuno slomila FOTO

31.03.2023

17:08

By

razgvoro bivše ljubavnice i žene Miroslava Ilića

Pre mesec dana Mirjana Antonović najavila je dolazak u Srbiju. Međutim, ona je  pri sletanju doživela je neprijatnosti koje su uticale na njeno zdravlje. Prva osoba kojoj se obratila za pomoć bila je Lepa Brena, najbliži svedok njene ljubavi sa Miroslavom Ilićem. Pevačica je dugogodišnjoj prijateljici odmah priskočila u pomoć, ali čini se da je bilo kasno – strašno se razbolela. Zdravlje Mirjane Antonović zabrinulo je najpre njenog sina Devina, koji je u komunikaciji sa Brenom doznao šta se za Mirom događa.

Zdravlje Mirjane Antonović ozbiljno je narušeno

Da situacija nije baš toliko delikatna i za paničenje, da se zapravo radi samo o jačoj prehladi, obavestila je na Facebooku svoje prijatelje Mira čim je malo došla sebi.

– Baš sam loše sreće. Čim sam došla smrzla sam se i odmah razbolela. Promašila Viktorov rođendan i druge važne stvari. Brena mi dala tablete da pijem i sad ležim. Nemate pojma kolika je bila kolona pasoške kontrole. Nikad ovako. Pa moraš se razboleti – napisala je ona.

Pročitajte: Šta uradi, crna ženo? Ljubavnica Miroslava Ilića drastično promenila izgled, nećete je prepoznati


Zdravlje Mirjane Antonović zabrinulo je porodicu i prijatelje, ipak, bivša ljubavnica Miroslava Ilića će kroz nekoliko dana biti ponovo na nogama, a veruje se da će putem društvenih mreža ona ubrzo otkriti i povod svog dolaska u domovinu.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije