Zabrinuo je sve: Miloš Biković priključen na aparate, evo šta se dogodilo slavnom glumcu FOTO

15.03.2023

19:00

By

Komšije Miloša Bikovića

E-Stock

Miloš Biković

Zdravlje Miloša Bikovića zabrinulo je sve, evo šta se dogodilo slavnom glumcu

Miloš Biković danas je vodeći glumac svoje generacije, a njegova slava i popularnost odavno su prešle granice Srbije. Srca publike osvojio je ulogom Maraša u popularnom ostvarenju  „Južni vetar” čiji nastavak pomno pratimo.

Zdravlje Miloša Bikovića zabrinulo je sve

Gostujući u emisiji „Kec na jedanaest” glumac je otvoreno pričao o situaciji koja mu se nedavno dogodila na setu, a zbog koje je zdravlje Miloša Bikovića naišlo na ispitivanje od strane medicinskog osoblja.

Pročitajte: Konačno je došao i taj dan – Miloš Biković podelio prelepe vesti, devojka Ivana blista od sreće FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic)

– Imali smo tu jednu scenu Aleksandar Berček i ja za drugi deo „Južnog vetra” koju smo snimali u bolnici. I sad ja sam bio prikačen na neki aparat, pa smo zamolili medicinsku sestru da taj aparat ima samo neki vizualni efekat dok snimamo i ona nam je objasnila da neće pištati – počinje priču Biković i nastavlja:

– U jednom trenutku dok mi uveliko igramo scenu, čujemo „pipipi pipp” i kao dobro, nastavimo da snimamo kad ponovo se čuje isti zvuk. Mi stopiramo sve, pozovemo sestru i pitamo je da isključi to što pišti. Ona se okreće ka meni i kaže: „Šta radite vi to, jeste vi srčani bolesnik?”, ja kažem „Nisam koliko znam”. Onda mi je ona objasnila da moj puls i pristisak ovako skaču – priča glumac.

Pročitajte: Bikovićeva porodica ostala bez svega – Glumac sa knedlom u grlu pomenuo brata koji se zamonašio FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Miloš Biković (@bikovic)

Zdravlje Miloša Bikovića je, na svu sreću, u najboljem redu, a pomenute oscilacije desile su se zbog scene koju je u tom trenutku glumio.


– I uspostavi se ustvari da je sve to zbog scene.. Kaže Aleksandar Berček mi nikada nismo merili šta se dešava glumcu kada proživljava taj emotivni stres koji mi glumimo – zaključio je on.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели K1 Televizija (@k1televizija)

SLIKE: E-STOCK

Još iz kategorije