Svi se mole za Hasana Dudića: Pevačevo zdravlje ozbiljno narušeno, ovo su detalji FOTO

31.03.2023

21:30

By

Ispovest Hasana Dudića

Bojan Vuković

Zdravlje Hasana Dudića ozbiljno je narušeno

Hasan Dudić godinama se bori sa ozbiljnim zdravstvenim problemima. Naime, slavni pevač je po drugi put preležao koronu, a posledice koje je virus ostavio nisu nimalo naivne. Kako bi omogućio sebi neophodnu terapiju i lekove Hasan se prijavio nacionalnu penziju koja, nažalost, nije dovoljna da pokrije sve troškove, pa se on javno obratio za pomoć.

Zdravlje Hasana Dudića je sve zabrinulo

– Nisam dobio nacionalnu penziju i zbog toga mi je žao. Bolestan sam jako. Po drugi put sam preležao koronu, ali su ovaj put posledice baš velike. Udarilo mi je tamo gde sam najtanji, na srce, grlo, mozak, prostatu, stalno sam po bolnicama. Mislio sam da će se država sažaliti nad mojom sudbinom i dati mi makar tu veću nacionalnu penziju kako bi imali za lekove. Sada teško govorim i imam nesvestice, ali nadam se najboljem – rekao je Hasan, dok njegovi najbliži tvrde da je njegovo stanje kritično.

Pročitajte: Čudo se dogodilo- Hasan Dudić postao vidovit, isplivali detalji, a evo koliko naplaćuje FOTO

zdravlje hasana dudića

– Jeste zdravlje Hasana Dudića ozbiljno je narušeno, ali se uvek nekako izvlačio, jer je išao po banjama i stacionarima. Međutim, virus koji je imao ga je baš uništio. Sve ga je sada sustiglo, invalidska penzija koju prima je jako mala, nešto malo više od sto evra, što nema ni za osnovne potrepštine, a ne za lekove i neki normalan život. Želi opet da štrajkuje glađu, ali je u teškoj situaciji jer mu je dosta organa zakazalo, sve mu polako otkazuje kako mi se požalio – kaže jedan od pevačevih bliskih prijatelja.

Još iz kategorije