Potres u porodici: Nemanja Gudelj otkrio nove informacije o Dragišinom zdravlju: Život mog brata je..

26.03.2023

16:00

By

Zdravlje Dragiše Gudelja ozbiljno je narušeno

Usled narušenog zdravlja Dragiša Gudelj juče je hitno hospitalizovan. Naime, slavni fudbaler se za vreme utakmice srušio na teren i neko vreme nepomično ležao na travi. Lekarska služba je hitno reagovala, pa je nakon ukazane prve pomoći fudbaler odvezen u lokalnu bolnicu.

Zdravlje Dragiše Gudelja je sve zabrinulo

Povodom nemilog događaja oglasio se Nemanja Gudelj i otkrio nove informacije o zdravstvenom stanju brata Dragiše.

Pročitajte: Drama u Španiji – Gudelj hitno prebačen u bolnicu, porodica zabrinuta za njegovo zdravlje VIDEO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nemanja Gudelj (@nemanjagudelj)

– Želim u svoje i u ime porodice Gudelj da se iskreno zahvalim na brizi o Dragišinom zdravstvenom stanju. Život mog brata nastavlja da teče zahvaljujući hitnoj intervenciji medicinske službe uz posebno pominjanje doktora Hose Migela Bretonesa, Antonija Eskribana i Martina Luna, fizioterapeuta, kardiologa ne zaboravljajući tretmane svakog radnika u bolnici Reina Sofia u Kordobi – napisao je Nemanja Gudelj na svom Instagram profilu, pa dodao:

– Uprkos teškoj situaciji osetili smo vašu podršku, ljubaznost i gestove koje nikada nećemo zaboraviti. Na kraju hvala navijačima belo – zelenih na svakoj pesmi ohrabljenja. Dragišina ljubav prema vama sada je još jača. Pravi ratnik nikad ne odustaje. Hvala vam – zaključio je srpski reprezentativac.

Pročitajte: Ljubav nije da se krije – Ova fatalna plavuša je Gudeljeva nova devojka, svi je porede sa Cecinom ćerkom FOTO

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Dragi (@dragigudelj)

Zdravlje Dragiše Gudelja zabrinulo je porodicu, prijatelja, ali i navijače kluba, a zahvaljujući brzoj intervenciji i nezi lekara, fudbalerov život nije ugrožen, te će uskoro biti pušten na kućno lečenje.


SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije