Katarina potpuno slomljena: Darku Laziću se zakomplikovalo zdravstveno stanje, ovo su detalji

04.04.2023

10:00

By

Darko Lazić ostao bez oca

Zdravlje Darka Lazića je bilo ozbiljno narušeno

Darko Lazić nedavno se podvrgao operaciji zatezanja kože koja je, prema rečima njegove supruge Katarine prošla u najboljem redu. Međutim, zdravlje Darka Lazića nakon operacije naglo se pogoršalo, te je pevač ponovo hospitalizovan.

Zdravlje Darka Lazića je sve zabrinulo

Nakon operacije lekari su Darku skrenuli pažnju da mora strogo da miruje, što on nije ispoštovao, te je došlo do ozbiljnih komplikacija. Zbog krvarenja koje je imao pevač je ponovo završio u bolnici, a zdravlje Darka Lazića zabrinulo je njegove najmilije.

Pročitajte: Operacija je bila jedino rešenje – Darko Lazić završio u bolnici, Katarina pretrnula od straha

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели DARKO LAZIĆ (@darkolazicofficial)

Kako bi stavio tačku na nagađanja Lazić se odlasio iz bolničke postelje, vidno bled i iscrpljen, dok mu je društvo pravila supruga Katarina. On je otkrio da trpi nesnosne bolove, ali da se nada da će se uskoro oporaviti i vratiti nastupima.

– Moram da budem ovde dok se ne smiri krvarenje. Ne mogu da ustanem. Biću dobro, ja se nadam, biće sve okej. Bio sam malo nemiran, doktori su sve dobro odradili – priznao je on.

Pročitajte: Očeva smrt ga načisto dotukla – Darko Lazić otvorio dušu, ovo sebi neće oprostiti FOTO

zdravlje darka lazića


Podsetimo, Darko Lazić se u želji da izgleda savršeno nedavno se podvrgao operaciji zatezanja kože, nakon što je smršao više od sto kilograma posle operacije smanjenja želuca zbog koje je svojevremeno jedva ostao živ.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije