Čola sa porodicom napušta Srbiju? Pevač prodao vilu na Košutnjaku za milion evra

17.06.2024

11:00

By

Vila Zdravka Čolića

Bojan Vuković

Zdravko Čolić

Vila Zdravka Čolića na Košutnjaku, kako prenose mediji, nedavno je prodata za milion evra. Naime, kako pišu portali, pop pevač Zdravko Čolić prodao je porodičnu vilu u kojoj je godinama živeo sa porodicom, ali se i dalje ne zna da li Čola sa ćerkama i suprugom napušta Beograd ili se samo seli u neki drugi elitni kraj prestonice.

Vila Zdravka Čolića na Košutnjaku prodata je za milion evra

Vila Zdravka Čoliča je najpre bila na Dedinju, ali je pevač najpre tu preskupu nekretninu prodao, te kupio vilu u mirnom delu prestonice, u blizini Banovog brda u zelenoj oazi prelepog Košutnjaka. Čola inače menja životni prostor zbog fanova koji su mu često dolazili na vrata i želeli da se upoznaju s njim i fotografišu, a on voli da se osami jer je zbog prirode posla decenijama u medijima tema koja se često pominje.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

Vila Zdravka Čolića, koju je brzo i lako prodao jer je sinonim za pravu meru luksuza, okružena je zelenilom, a ispred nje je veliko dvorište sa dve kapije i pod visokim merama bezbednosti. Svakako, jedan od najlepših delova kuće je dvorište, u čijem je centralnom delu i bazen. Porodica dosta vremena provodi okružena prirodom, a Una, starija ćerka Zdravka Čolića, često objavljuje fotografije iz porodičnog doma na društvene mreže.

 


 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Una 🦋 Čolić (@unacolic)

– Prvi put kada sam ga videla, nisam mogla da verujem. Njegova deca i moja deca su se igrala na igralištu. Meni se obrati neki čovek, kad ono – Čola. Ja stala, gledam i ne verujem. On se lepo nasmejao i od tada se uvek lepo javi kada se sretnemo na igralištu – rekla je jednom prilikom komšinica Zdravka Čolića i dodala:

Vila Zdravka Čolića na Košutnjaku okružena je prelepim zelenilom

– Čovek je narodan, ma ljudina, sve najbolje mogu reći za njega – otkriva komšinica, a drugi komšija je tada istakao da Zdravko treba da bude primer svim poznatim ličnostima.

Pročitajte i – Nema joj ravne – Supruga Zdravka Čolića konačno u javnosti, jedno svi komentarišu 

Sada se pak ne zna gde će se Zdravko Čolić preseliti sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Larom i Unom.

– Čola vodi računa o svemu. Nisam upućen gde se sa Čukarice preselio, ali znam da je vila prodata. Sada ide lepo vreme, boraviće ili u Bosni i Hercegovini, ili negde na primorju. O njegovom kretanju tokom letnje sezone zna samo porodica. Sigurno je da će imati nekoliko nastupa na Crnogorskom primorju, pa će spojiti lepo i korisno i odmoriti se. Svakako, ako u novom domu ima nešto da se sređuje ili renovira, to će biti gotovo do jeseni, kad se Zdravkova porodica bude vratila u Beograd – rekao je izvor za medije.

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije