Alarmantno stanje: Viki i Taške strahuju za život sina Andreja, ovo su morali hitno uraditi (foto)

06.11.2022

14:00

By

sin viki miljković

Viki i Taške prolaze kroz pakao

Posle napada na njihovog maloletnog sina Andreja, Viki Miljković i Taške morali su da preduzmu ozbiljne mere predostrožnosti kako bi dete poštedeli daljeg stresa i trauma koje ga muče.

Viki i Taške u strahu za sinovu bezbednost

Oni su odmah posle napada pozvali agenciju za obezbeđenje kako bi se raspitali za detalje.

Pročitajte: U strahu od smrti- Viki neće da skine masku sa lica!

Viki i Taške

– Od kada se sve ovo izdešavalo Viki je baš u strahu. Razgovarala je sa Tašketom šta je najpametnije da urade. Zbog nastupa i čestih putovanja u inostranstvo, neće moći uvek da ga vode i vraćaju iz škole, pa su razmišljali da je najbolje da unajme profesionalno obezbeđenje koje će brinuti o Andreju. Viki više ne želi da rizikuje. Ne žale para, najbitnije im je da on bude siguran, a zbog traume koju je proživeo moraće da ga vode i kod psihologa kako bi pobedio taj strah koji sada ima, jer se plaši da izađe iz kuće- objasnio je izvor blizak pevačici kome se ona izjadala i poverila.

Pročitajte: Teški dani za direktora Granda- Marija i Viki izdale Popovića

Viki i Taške


– Čuvanje i pratnja lica nije uopšte jeftina, ali Viki je rekla da će da plati i 2.000 evra mesečno samo da ne strahuje ni ona, ni njen sin. Taške se složio sa njom, pa su preko preporuke našli odgovarajućeg telohranitelja i odmah ga platili. Za sada su angažovali jednog momka, ali ako bude potrebe zaposliće još jednog. Sada je Viki mnogo rasterećenija, ali i dalje zove sina na svakih 15 minuta da vidi gde se nalazi, dodaje pomenuti izbor, dodao je pomenuti izvor.

Viki i Taške se ne odvajaju od sina

Podsećamo, grupa migranata je nedavno napala Andreja. Od njega su tražili novac, a pošto on to nije želeo da uradi, jedan od njih je izvadio nož, a u tom trenutku Andrej je krenuo da trči u pravcu salona Beograda na vodi.

Pročitajte: Raskol u porodici-Viki zbog Tašketa zaratila sa svima, najbliži hteli da joj unište brak

Viki i Taške

Čim je utrčao u zgradu i rekao ljudima u prostoriji šta se desilo, obezbeđenje je izašlo napolje i oteralo migrante, a na sreću dečaku se ništa nije desilo.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije