Jedva punoletna ćerka Harisa Džinovića staje na ludi kamen: Roditelji van sebe FOTO

09.02.2023

18:00

By

Potez Đine Džinović

Dragan Gajić

Đina Džinović

Veridba Đine Džinović šokirala javnost

Ćerka legende narodne muzike Harisa Džinovića, Đina je aktivna na svojim društvenim mrežama pa se samim tim i prati svaki njen korak.

Veridba Đine Džinović ne prestaje da se komentariše

Već mesecima se spekuliše o njenom privatnom životu. Najpre je bila u vezi sa fudbalerom, kasnije se provlačilo da je utehu potražila u popularnom repreru Vojažu, a onda je iznenada uplovila u novu ljubav.

Pročitajte: Sve je oprošteno- Pomirili se Ceca i Ognjen Amidžić, svi detalji sukoba isplivali u javnost

Veridba Đine Džinović

Nakon veze sa pomenutim fudbalerom Andrejom Đurićem, njegovo mesto je zamenio imenjak Andrej Blagojev. I dok često objavljuje ljubavne slike sa svojim partnerom, ova je privukla posebnu pažnju s obzirom na to da je na sliku stavila emotikon prestena što asocira na verdbu.

Pročitajte: Kraj nakon toliko godina: Sloboda Mićalović objavila loše vesti, poznat i razlog FOTO

Veridba Đine Džinović


Ipak, više je mogućnosti da trenutno do veridba Đine Džinović neće doći s obzirom na to da je ona tek nedavno postala punoletna, te da se sigurno njeni roditelji još uvek ne bi složili sa tim.

Pročitajte: Vojaž i fudbaler su prošlost- Evo kako izgleda novi dečko Đine Džinović FOTO

Veridba Đine Džinović

Takođe, ostaje da vidimo kako će Haris i Melina reagovati na njen novi izbor, a od ranije je poznato da su sjajno prihvatili njenog bivšeg dečka, fudbalera pa se dovodi u pitanje šta misle o novom izboru svoje ćerke.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije