Nova drama: Darkova verenica vikala ispred ambasade, nastao haos FOTO

11.02.2023

20:00

By

Verenica Darka Lazića

Verenica Darka Lazića je navodno ljubomorna kao pas

Ona se plaši da će Darko da je vara po Australiji, pa je zato napravila haos.

Verenica Darka Lazića potezom iznenadila sve

Iako su Darko Lazić i njegova verenica Katarina planirali da zejedno krenu u Australiju na njegovu turneju, oni su dva dana pred put saznali da to ipak nije moguće, pa je ispred ambasade Australije u Beogradu nastao opšti haos.

Pročitajte: Majka Branka kuka i plače- Darko Lazić ostao bez prebijene pare, Katarina mu sve uzela

Verenica Darka Lazića

– Bio je dogovor da Katarina krene sa njim, ali ona nije predala dokumenta na vreme koji se čekaju i do šest nedelja i sve je palo u vodu kada su ih u ambasadi obavestili da njena
viza nije gotova i da neće moći da krenu zajedno. Toliko je bila ljuta i razočarana kada je čula da nema ništa od vize, pa je napravila haos ispred ambasade. Verenica Darka Lazića je vikala i pretila, a pevač je jedva uspeo da je smiri kako i njemu ne bi napravila problem, otkriva Darkov drug iz benda i nastavlja:

Pročitajte: Preokret- Darko Lazić ostavio devojku pa otišao iz Srbije, ovo je glavni razlog FOTO

Verenica Darka Lazića


– Darko joj je jedva objasnio da sa ambasadama nema zezanja i da je njihova odluka uvek konačna. Zna on iz iskustva, jer nekoliko puta ni on nije uspeo da obezbedi vizu, pa su mu koncerti otkazivani. Smirivao je i obećao da će sledeći put mnogo ranije morati da preda papire i da će biti još turneja u Australiji kada će i ona moći da ide. Njoj je bilo baš krivo, jer
se bila spremila za lepo vreme, za obilaske i sunčanje, a na kraju je ostala sama u Novom Sadu. Zato je sada non-stop sa Darkom na vezi, skoro i da ne spava, jer je mnogo ljubomorna i plaši se da će je Darko varati tamo sa obožavateljkama, ali je on teši da misli samo na nju i da ga druge devojke više ne zanimaju.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije