Bilja Jeftić i Aca Ilić kakve ne pamtite: Isplivala fotografija sa venčanja estradnog para

12.06.2024

19:20

By

Venčanje Biljane Jeftić i Ace Ilića

Dragan Gajić

Bilja i Aca

Biljana Jevtić i Aca Ilić u braku su 38 godina i važe za jedan od najskladniji parova na estradi za koje se nikada nisu vezivali skandali. O razvodu poznatog para nije nikada bilo ni govora, a venčanje Biljane Jeftić i Ace Ilića i te kako je bilo propraćeno u to vreme kada su se oni jedno drugom zakleli na večnu ljubav.

Venčanje Biljane Jeftić i Ace Ilića upriličeno je pre četiri decenije

Aca i Bilja čuvaju privatnost za sebe i gledaju da za medije iznose samo deo intime, pa je tako i tema venčanje Biljane Jeftić i Ace Ilića godinama unazad zaboravljena, međutim, sada se pojavila fotografija sa njihovog venčanja koja je na jednoj Instagram stranici izazvala dosta pozitivnih komentara.

 

Iako brak Biljane Jeftić i Ace Ilića harmoničan i nema trzavica, Bilja ne krije da se i njima nekad desi da se sporečkaju, ali je to sve u dozama normale.

– Mi se jako dobro znamo. Pa 35 godina smo u braku, toliko dobro se poznajemo. Partneri bi pre svega trebalo da se dobro poznaju, da bi znali kako da reaguju u nekom trenutku. Ja njemu ne moram ništa da kažem, ni on meni, u pogledu on vidi da li je meni nešto okej ili nije, ako nije, onda se povlači – otkrila je Biljana Jeftić svojevremeno u emisiji „Magazin In“, a jednom se prisetila i sopstvene svadbe:


Pročitajte i – Ništa nije kao što izgleda – Biljanina i Acina snaja sve otkrila, evo kako je Ilići tretiraju 

‒ Mi smo prvi imali “javnu” svadbu, ništa nismo krili. Do tada je vladalo mišljenje da bi pevač ili pevačica, koji imaju obožavaoce, trebalo da kriju partnere jer bi to moglo da utiče na njihovu popularnost. Nama tako nešto nije ni palo na pamet. Okupili smo familiju i prijatelje i organizovali pravo srpsko venčanje, na kojem smo ispoštovali sve običaje – ispričala je Bilja jednom prilikom za medije kada se prisetila svog venčanja.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: INSTAGRAM/Dragan Gajić

Još iz kategorije