Karleuša i Duško se razvode, a malo ko zna tajnu sa njihovog venčanja: Evo šta je Jelena tada uradila Tošiću

21.06.2024

19:30

By

Venčanica Jelene Karleuše

Hello magazin

JK i Duško

Venčanica Jelene Karleuše je unikatna kreacija koju je pop diva sama za sebe kreirala. Reč je inače o venčanici koju je Jelena Karleuša nosila kada se udala drugi put za fudbalera Duška Tošića od kojeg se sada razvodi.

Venčanica Jelene Karleuše je unikatna kreacija na koju je pop diva izuzetno ponosna

Karleuša se Tošiću zaklela na večnu ljubav 28. juna 2008. u jednom hotelu u Kovilovu, a ubrzo su dobili i ćerke Atinu i Niku. Međutim, skoro niko ne zna da je pevačica za tu priliku sama kreirala svoju venčanicu, uz pomoć jednog tadašnjeg poznatog umetničkog ateljea u Beogradu, te se u to vreme na temu venčanica Jelene Karleuša raspredalo mesecima nakon glamuroznog venčanja.

Venčanica Jelene Karleuše

JK i DuškoHello magazin

I sama pop diva hvalila se da je venčanica Jelene Karleuše pravo umetničko delo koje je nastalo kao proizvod njene kreativnosti i osećaja za modu koji je ni dan-danas nije napustio.

Venčanica Jelene Karleuše ručno je šivena danima pred venčanje pop dive

– …Pod parolom „ništa meni bez mene“ lično sam kreirala venčanicu, uz veliku pomoć jednog ateljea. Četiri kilograma „Swarovski“ kristala je punih sedam dana, do dan pred svadbu, ručno ušivano na haljinu. Na kraju se ispostavilo da je moja kreacija bila pun pogodak i, ko zna, možda početak ozbiljnog bavljenja visokom modom – kazala je u to vreme Karleuša medijima i ne sluteći da će njen brak posle 16 godina biti glavna tema zbog razvoda od Duška Tošića.

Pročitajte i – Jelena Karleuša očajna zbog razvoda – Neka mi univerzum da snagu…

Podsećanja radi, Jelena je blistala u venčanici, ali i od ljubavi koju i danas oseća prema suprugu iako se razvode.


Prošetala je čak 22 metra dugačkom pistom na vodi, nakon čega je sa Duškom razmenila zavete i burme vredne 5.000 evra. Jelenina majka Divna Karleuša nije uspela da se suzdrži, već je pred svima pustila suze radosnice. Pored porodice i prijatelja, svadbi je prisustvovalo i dosta poznatih ličnosti sa kojima je JK tada bila bliska.

 

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES

Još iz kategorije