Drama pred Bogdanin porođaj: Veljko Ražnatović rešio da zauvek ode, Ceca neće da se meša

06.04.2023

11:11

By

Ljubav Bogdane i Veljka

Veljko i Bogdana Ražnatović uskoro će se po drugi put ostvariti u ulozi roditelja, a novom članu se, bez ikakve sumnje, najviše raduje njihov prvenac Željko. Iako gaje idilične odnose i već pet godina uživaju u skladnom braku, priče o porodičnim problemima ne jenjavaju, pa je mnogima teško da poveruju da je par u potpunosti zadovoljan svojim životom.

Veljko i Bogdana doneli drastičnu odluku

Spekulacije o porodičnim problemima dodatno je podgrejala činjenica da su Veljko i Bogdana odlučili da napuste vilu na Dedinju i presele se u Titel. Oni su zajednički život nastavili u luksuznoj kući koju je Cecin sin dobio od tasta u miraz.

Pročitajte: Više ništa neće biti isto – Veljko rasplakao Bogdanu, nakon pet godina braka saznala je gorku istinu

veljko i bogdana

Ipak, zahvaljujući rijaliti emisiji „Ceca i deca show“ saznalo se da ništa od onoga što se tih dana pisalo nije istina. Da problema u Bogdaninom odnosu sa Veljkom zapravo nema, nije ga nikada ni bilo, niti bilo ko od njih gaji animozitet prema drugim članovima mnogobrojne porodice, smeštene u vili kraj Zvezdinog stadiona. Razlog odlaska na imanje Bogdaninih roditelja zapravo je bila sloboda koja je pevačicinom nasledniku proteklih godina izuzetno falila.

Pročitajte: Istina se ne može sakriti – Evo kako se zaista slažu Bogdanina majka i Veljko Ražnatović FOTO

veljko i bogdana

Mladi bračni par obrađuje imanje u Titelu, vodi računa o životinjama i uživa u mirnom, porodičnom životu. Da bi sačuvao svoju privatnost Veljko je pre nekoliko dana odlučio i da ugasi profile na društvenim mrežama. S druge strane, njegova supruga odlučila je da zadrži profil na Instagramu, međutim on je zaključan te ona vrlo dozira koga će pustiti u svoj skriveni svet.


Pročitajte: Ceca neće da se meša – Ovaj muškarac je stao između Veljka i Bogdane, istina se više ne može sakriti

Slavlje u domu Mirka Šijana

Veljko i Bogdana uživaju u skladnom braku, a zli jezici nisu uspeli da naruše porodičnu idilu. I dok s nestrpljenjem očekuju dolazak drugog sina na svet ponosni roditelji su već odabrali ime za bebu. Drugi naslednik zvaće se Krstan, a ime se posebno dopalo budućoj baki Ceci koja je sinu i snaji najveća podrška u životu.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije