Sve mu duguje: Ovaj bogati biznismen je podigao vanbračnog sina Miroslava Ilića FOTO

09.02.2023

16:00

By

Susret Miroslava i Devina

Ata images

Miroslav Ilić

Vanbračni sin Miroslava Ilića odrastao pored očuha

Devin Antonović i njegova majka Mirjana godinama vode pravnu bitku ne bi li dokazali da je Miroslav Ilić njegov biološki otac. Porodičnoj sagi još se ne nazire kraj, a svakog dana isplivaju neki novi detalji.

Vanbračni sin Miroslava Ilića duguje sve ovom čoveku

Naime, vanbračni sin Miroslava Ilića odrastao je pored očuha koji mu je pružio puno ljubavi, bezbrižno detinjstvo, ali i svoje prezime.

− Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina – izjavio je Miroslav jednom prilikom.

Pročitajte: Srce nije izdržalo – Miroslav Ilić se slomio pred kamerama, njenu smrt nikada nije preboleo

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@showbizz_fotke је поделио/ла објаву

Čovek koji je podigao Ilićevog sina kao svog zove se Daniel Antonović i vlasnik je kompanije „Antonovich Furs”, koja se bavi prodajom luksuznog krzna. Devinova majka je tada bila zaštitno lice te firme, a između nje i Daniela se rodila ljubav.

Pročitajte: Vanbračni sin Miroslava Ilića odlučio da kontaktira oca, ovo su detalji njihovog razgovora

vanbračni sin miroslava ilića


Iako su u braku dobili ćerku Dijanu njihova ljubav nije potrajala. Mirjana je nakon razvoda upoznala Ilića sa kojim je navodno i zatrudnela.

− Kada je Devin napunio šest godina i trebalo da krene u školu, a Miroslav se nije javljao, Mirjana me je zamolila da Devinu dam prezime, da bude isto kao ono koje nosi njegova sestra, tako da dete ima manje problema u školi. Ona je bila zadužena za finansijske obaveze oko Devina i njegovo izdržavanje. Pristao sam. Advokat je brzo predao papire i Kristijan je postao Devin u šestoj godini. Od početka sam bio u toku sa svim dešavanjima u vezi sa tužbom i utvrđivanjem očinstva – govorio je Danijel Antonović, koji je i danas blizak sa Devinom i njegovom majkom Mirjanom.

SLIKE: Ata Images, Facebook printscreen

Još iz kategorije