Bajkovito: Danas se u domu Dragane Mirković slavi Uskrs, dekoracija praznične trpeze oduzima dah

09.04.2023

14:00

By

Majka Dragane Mirković

ATA IMAGES

Dragana Mirković

Uskršnja dekoracija Dragane Mirković je kao iz bajke

Otkako je u braku sa Tonijem Bijelićem pevačica Dragana Mirković proslavlja Uskrs i po julijanskom, ali i po gregorijanskom kalendaru. Danas se u njihovom porodičnom domu u Beču proslavlja ovaj veliki hrišćanski praznik, a kao i svake godine pokazala je da je sve osmislila do detalja.

Uskršnja dekoracija Dragane Mirković oduševila je sve

Pevačica se pohvalila na svom Instagram profilu kako je raskošno ukrasila trpezu, a uskršnja dekoracija Dragane Mirković je kao iz bajke. Brojni praznični simboli našli su se, kako na njenoj trpezi, tako i u domu, a ona je sve to podelila sa pratiocima čestitajući im Uskrs.

Pročitajte: Veliko slavlje u dvorcu Ebenfurt- Dragana Mirković podelila prelepe vesti, čestitke pristižu sa svih strana (FOTO)

uskršnja dekoracija dragane mirković

Kao i prethodnih godina, popularna pevačica se odlučila za pastelne boje i nežne tonove. Na bogatoj trpezi nalaze se jaja raznih boja, a nekima je čak ukrasila i dekorativno drvo koje je simbol uspeha i sreće.

Pročitajte: Slavlje u domu Kaće i Gobelje: Veliki datum obeležavaju u novom luks stanu (FOTO)

uskršnja dekoracija dragane mirković


Šarena jaja, figure zečeva, cveće – sve je spremno za svečani ručak kojim će sa suprugom Tonijem Bijelićem i decom, sinom Markom i ćerkom Manuelom, obeležiti najveći hrišćanski praznik.

Pročitajte: Praznična atmosfera u Cecinom domu- Vila Ražnatovića okićena kao u bajci FOTO

uskršnja dekoracija dragane mirković

Sudeći po fotografijama koje imate prilike da vidite, naša folk zvezda je ove godine imala pune ruke posla. Na kraju trud se isplatio, a uskršnja dekoracija Dragane Mirković oduševila je brojne pratioce na Instagramu koji su pevačici i njenom suprugu čestitali praznik.

SLIKE: ATA images, Instagram

Još iz kategorije