Slika sve govori: Anabela i Gagi ponovo zajedno, ova osoba ih je spojila FOTO

17.04.2023

10:00

By

Pomirenje Anabele i Gagija

Uskrs u domu Lune Đogani i Marka Miljkovića protekao je u porodičnoj idili, a ponosna mama potrudila se da napravi bajku za svoju naslednicu. Da je Luna prava domaćica pokazale su i najnovije objave na njenom Instagramu, ipak, jedan detalj je privukao posebnu pažnju javnosti.

Uskrs u domu Lune Đogani

Naime, Luna i Marko su u svom stanu na Bežanijskoj kosi organizovali ručak kome su prisustvovali svi članovi porodice. Bogata trpeza oduševila je njene verne pratioce, a na stolu su se mogle videti različite vrste sireva, pečeno pile i naravno šarena jaja koje je domaćica prethodnih dana pripremala.

Pročitajte: Najlepši Uskrs do sada – Ceca se pričestila u Hramu sa malim Željkom FOTO

uskrs u domu lune đogani

Uskrs u domu Lune Đogani obeležen je brojnim trenucima, a u kucanju jajima je, kako su nam otkrili, pobedila malena Mia.

– Sve nas je pobedila da znate – pisalo ispod slike na kojoj su srećne pozirale Lunina ćerka i ponosna baka Anabela Atijas.

Pročitajte: Sreća posle teških dana – Luna i Marko podelili prelepe vesti, u porodicu stiže… FOTO

uskrs u domu lune đogani


Osim mame Anabele i sestre Nine, porodičnom ručku prisustvovao je i Lunin otac Gagi Đogani koji do skoro nije bio u dobrim odnosima sa bivšom suprugom, Ipak, čini se, da su njih dvoje uspeli da ostave prošlost iza sebe, a verujemo da je tome najviše doprinela Mia čije je rođenje iz korena promenilo porodične odnose.

Pročitajte: Otvorila dušu! Luna u suzama zbog Anabele i Gagija – Tuga je uvek ista, ne prolazi…

uskrs u domu lune đogani

Uskrs u domu Lune Đogani protekao je u radosti i veselju, a brojne pratioce oduševilo je to što je porodica konačno na okupu, te je usledio pregršt pozitivnih komentara na račun njihovog postupka.

SLIKE: Ata Images, Instagram

Još iz kategorije