Sreća posle teških dana: Bekuta ne krije suze radosnice, unuka Sonja podelila najlepše vesti FOTO

19.04.2023

13:00

By

Unuka Ane Bekute

ATA IMAGES

Unuka Ane Bekute blista od sreće

Ana Bekuta ne krije koliko je vezana za unuku Sonju i unuka Branka sa kojima, pre svega, ima drugarski odnos. Iako unuka Ane Bekute nije krenula bakinim stopama i ne bavi se muzikom, već je upisala psihologiju, ona često pomaže pevačici oko priprema za nastup.

Unuka Ane Bekute podelila prelepe vesti

Naime, Sonja je završila kurs šminkanja pa često ulepšava baku pred izlazak na scenu. Unuka Ane Bekute atktivna je i na društvenim mrežama gde sa svojim pratiocima deli trenutke iz privatnog života. Tako je pre nekoliko meseci lepa Sonja predstavila svog izabranika sa kojim danas proslavlja sedam meseci ljubavi.

Pročitajte: Kakav dasa – On je osvojio srce Bekutine unuke, lepa Sonja konačno pokazala dečka FOTO

unuka ane bekute

Na dan kada su obeležili mesečnicu Sonja je objavila fotografiju strasnog poljupca, a gomila čestitki pristigla je od prijatelja. Među njima, naravno, stigla je podrška i od bake, koja nikada nije krila da unuku i unuka u svemu podržava, baš kao i oni nju.

Pročitajte: Bekuta zbog unuke sve promenila, ovo je naterala da uradi (foto)

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Ana Bekuta (@anabekuta1)

Kako Sonjin dečko izgleda nismo imali prilike da vidimo budući da njegov indetitet vešto krije od radoznalih pogleda. Ipak, jasno je da njihova ljubav cveta i da je unuka Ane Bekute zaljubljena više nego ikada.


SLIKE: Ata Images, Instagram

Još iz kategorije