Potres u porodici: Zorica Brunclik slomljena bolom zbog njegove smrti FOTO

03.02.2023

18:35

By

Dom Zorice Brunclik

Modni kreator Pako Raban preminuo je danas u 89. godini. Jedan od najvećih ekscentrika u svetu mode je za svoje kreacije koristio nekonvencionalne materijale kao što su metal, papir ili plastika, a njegov dizajn bio je neobičan i impresivan. Jednu od njegovih haljina nosila je naša slavna pevačica, a tuga Zorice Brunclik zbog Pakove smrti  ne može se opisati rečima.

Tuga Zorice Brunclik je velika

Naime, svi se dobro sećamo haljine koju smo videli na Zorici Brunclik kada je u jednom nastavku „Ludih godina“ pevala Žiki i Milanu. Folk zvezda svojevremeno se pohvalila da je ta kreacija bila poklon od Rabana, koji je bio opčinjen njome.

Pročitajte: Važio za arhitektu, modnu ikonu i lažnog proroka – Iznenada preminuo modni kreator Pako Raban FOTO

tuga zorice brunclik

Haljina je zaista bila prelepa i mnogo sam je volela. Ali, ljudi su me dugo pljuvali zbog nje. Nazvali su me kič pevačicom, da ne poverujete. Niko nije znao da je to haljina Paka Rabana, koju sam dobila lično od njega posle jedne revije. Ja se oblačim onako kako mi u trenutku dođe, možda mi se posle i ne svidi, ali bitan je momenat – rekla je Zorica Brunclik, evocirajući uspomene na nastup u pomenutoj komediji.

SLIKE: Bojan Vuković, Printscreen

Još iz kategorije