Ova rana nikada neće zarasti! Katarinu Grujić slomila porodična tragedija, svi joj pružaju podršku FOTO

20.03.2023

12:00

By

Katarina Grujić u bolnici

Ata images

Tuga Katarine Grujić ne može se opisati rečima

Jedna od omiljenih pevačica na našoj estradi Katarina Grujić svoju karijeru započela je učešćem u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda”. Iako se trudila da svoju privatnost sačuva za sebe, to joj nije uvek polazilo za rukom, a armija fanova je bila uz pevačicu u lepim, ali i u teškim trenucima.

Tuga Katarine Grujić ne prolazi

Gostujući u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” ona je progovorila o stvarima koje su je u životu najviše pogodile. Jedna od njih svakako je bila smrt bake Olge, a tuga Katarine Grujić zbog velikog gubitka i dalje ne jenjava.

Pročitajte: Porodična tragedija – Preminuo brat Marije Šerifović, praznina u duši ostaje večna FOTO

tuga katarine grujić

– Baka je umrla pre godinu dana. To je bilo jako teško zato što sam ja celo svoje detinjstvo, pre nego što sam krenula u školu, provodila sa bakom i dekom iz Trstenika. Iznenadila nas je smrt. Jednostavno nema, osobe više nema. Ne pamtim da me je nešto za ovih trideset godina toliko pogodilo.. Baš sam bila vezana za nju – kaže pevačica sa suzma u očima i dodaje:

–  Bole me te nevidljive rane, bole.. To su možda neke rane koje ja nikada nikome nisam ispričala – zaključila je ona u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”.


Pročitajte: Potres u porodici – Anđeli Đuričić poginuo brat, zadrugarka jecala na sav glas FOTO

tuga katarine grujić

Podsećanja radi, pevačica se krajem februara prošle godine emotivnom fotografijom oprostila od najdraže bake rečima koje kidaju dušu.

– Moja baka Olga, moja divna bakica, baka koja je bila najbolja na svetu, koja je bila anđeo na zemlji, a sada i na nebu. Moja baka Olga koja je ulepšala moje detinjstvo, pored koje sam odrasla i naučila šta je prava ljubav i poštovanje! Moja baka, koja je svake subote i u 89-oj godini išla peške od Voždovca do Hrama i nazad, moja baka koja je bila večita devojčica, moja druželjubiva baka koja je obožavala ljude, a najviše mlade, moja baka koja je do poslednjeh daha volela svog Dragana – napisala je Kaća tada.

SLIKE: Ata Images

Još iz kategorije