Dragana Mirković zabrinula porodicu i prijatelje: Ovo su najteži dani u životu pevačice

16.06.2024

15:00

By

Tuga Dragane Mirković

Bojan Vuković

Razvod Dragane Mirković i Tonija Bijelića koji je usledio nakon 24 godina braka tema je o kojoj u javnosti ne prestaje da se priča.

Tuga Dragane Mirković ne može se sakriti

Kako je pevačica priznala, oni su odlučili da se sporazumno razvedu, a navela je i da već tri godine ne živi pod istim krovom sa ocem svoje dece.

Tuga Dragane Mirković

Budući da je sve od sebe dala da spasi brak i ostane u zajednici, ovo su najteži dani u životu pevačice, a tuga Dragane Mirković nemerljiva je, međutim, ona uprkos situaciji, zrači pozitivnom energijom i trudi se da iz svega izađe jača.

Pročitajte i – Dugo je krila bolest! Dragana Mirković otkriva kako zdravstveni problem drži pod kontrolom – Ovo je njeno iskustvo

Upravo to je i podelila na društvenim mrežama gde je u poslednje vreme dosta aktivna, a objava u kojoj je ogolila dušu i priznala kako se oseća, dirnula je sve njene fanove i prijatelje.

Tuga Dragane Mirković

Dragana MirkovićATA IMAGES


Naime, Dragana je svojim pratiocima otkrila da su ovo izuzetno teški dani u njenom životu, te da često plače posebno kada ostane sama, ali iz poštovanja prema svojim fanovima, ne otkazuje koncerte već sa osmehom na licu izađe pred publiku i tugu ostavi među svoja četiri zida.

Tuga Dragane Mirković navela je pevačicu da ogoli dušu i sa pratiocima podeli da joj nije lako

– Imala sam jedan težak period u životu i to je bilo skoro. Znam da imam koncert, u sobi sam, sedim i plačem, obrišem suze, izađem na binu i uradim koncert – napisala je na Fejsbuku i dodala:

Tuga Dragane Mirković

– Završim sve nasmejana. Dođem i vratim se u sobu – opet ista priča. Ali zapamti, kada ti je najteže, tada budi hrabra i bori se. Probudi u sebi inat i veruj da ćeš pobediti – otvorila je dušu Dragana, a iako je mnoge zabrinula ovom objavom istom je i inspirisala pratioce da budu jaki kada je najteže.

Ipak, pevačica se ubrzo odlučila da sa pomenute mreže obriše emotivnu objavu najverovatnije kako ne bi izazvala nikakvu vrstu sažaljenja, te kako tuga Dragane Mirković ne bi ponovo postala tema broj jedan, a njen razvod sa Tonijem meta komentarisanja.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković/Ata Images/Instagram

Još iz kategorije