Očeva smrt mu je zauvek promenila život: Bojan Marović u suzama, njegove reči kidaju dušu

06.04.2023

15:34

By

tuga bojana marovića

28, October, 2022, Belgrade – The opening of the Insta TV channel began with the talent show program „The First Band of Serbia“. Bojan Marovic. Photo: M.M./ATAImages 28, oktobar, 2022, Beograd – Otvaranje kanala Insta TV pocelo je talent sou programom “Prvi bend Srbije”. Photo: M.M./ATAImages

Tuga Bojana Marovića nakon očeve smrti ne jenjava

Bojan Marović je već pri prvom pojavljivanju na javnoj sceni osvojio srca publike. Lepuškast, mlad i talentovan su osobine koje su se iz godine u godinu prepisivale ovom pevaču. Ipak, malo ko zna da je njegov život obeležila velika tragedija, a tuga Bojana Marovića zbog očeve smrti ni dan danas ne jenjava.

Tuga Bojana Marovića je neizmerna

Naime, Marović je veoma mlad ostao bez oca zbog čega je bio prinuđen da brzo odraste. Gostujući u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” pevač je po prvi put progovorio o teškim trenucima, detinjstvu, ali i o svojim roditeljima.

Pročitajte: Tuga – Rada Manojlović progovorila o bolesti, dijagnoza raka ju je potpuno slomila

tuga bojana marovića

– Svirati violončelo u mojoj ulici je bilo ravno kao kada biste sad došli u Braće Jerković i rekli da ste astronom, da hoćete da idete na mesec. Još sam ja iz sportske porodice, bokserske, pa je to tek bilo otežavajuća okolnost: „Šta se dešava sa ovim Darkovim sinom?“ Ali ja sam uvek imao svoj životni put i nisam mnogo mario. Daleko od toga da me nisu pogađali komentari – počeo je priču Bojan, pa dodao:

– Moj otac je znao da igram tu na nekom terenu, da dolazim kući znojav i prljav, ali ne i da nešto znam toliko dobro. Mislim da je za svog života svega utakmicu ili dve uspeo da vidi – prisetio se pevač kojeg je očeva smrt veoma pogodila.


Pročitajte: Život me je prerano odvojio od brata – Saša Matić u suzama, ovo je najteži trenutak u njegovom životu

tuga bojana marovića

Tuga Bojana Marovića se jako rano uselila u pevačevo srce, a on je nakon očeve smrti ipak morao da donese niz važnih odluka.

– Od trenutka kada se desi rez u životu pokazujete od čega ste napravljeni. Kada se sve sruši u životu u tom trenutku ja nisam mogao više da budem košarkaš, nego sam morao da izučim školu, morao sam da se posvetim tome da bih sutra mogao da znam gde sam i šta sam. Tu detinjstvo prestaje, prestaje Bojan tinejdžer, postaje jedan drugi život, za 360 stepeni ste se okrenuli i vi nemate glavu dečaka od 16 godina, vi imate glavu nekoga od 40 godina – iskreno kaže Bojan Marović, pa dodaje:

– Ne možete da shvatite, u jednom trenutku ne postoji više ništa, sve je crno da crnje ne može biti. Dođete u taj stadijum ako ona nije pala, nemam ni ja pravo na to. Nije postojao dan da nisam otišao na grob. Tamo kao da sam stvarno razgovarao sa njim jer ja sam pričao šta me boli – otkriva pevač kroz suze.

SLIKE: Ata Images, Youtube printscreen

Još iz kategorije