Mislila da je nemoguće: Trudnoća Cece Ražnatović obradovala porodicu, stigle su najlepše vesti FOTO

14.03.2023

19:00

By

Finalisti Cece Ražnatović

Bojan Vuković

Ceca

Trudnoća Cece Ražnatović došla je kad se porodica tome najmanje nadala

Borba za potomstvo više nije tabu tema u našoj zemlji, a tome su zaslužne i naše poznate dame koje su se susrele sa istim problemom. Neke od njih su svojim pričama dale nadu ostalim ženama i ohrabrile ih da nastave svoju borbu. Procesu vantelesne oplodnje sve češće pribegavaju parovi koji imaju problem da dobiju potomstvo, a kao veoma mlada sa istim se susrela i jedna od naših najvećih muzičkih zvezda.

Trudnoća Cece Ražnatović usrećila je porodicu

Naime, trudnoća Cece Ražnatović nije nastupila lako, a kako je o tome ona bez zadrške u javnosti često govorila, poznato je da je sina Veljka dobila zahvaljujući ovom medicinskom dostignuću, koje je mnogima omogućilo da postanu roditelji.

Pročitajte: DEČAK JE! Nemanja Gudelj podelio prelepe vesti, Cecina ćerka blista od sreće FOTO

trudnoća cece ražnatović

– I Željko i ja smo želeli decu. Bilo mi je 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam otišla u bolnicu „Narodni front“ na vantelesnu oplodnju – ispričala je Ceca svojevremeno i istakla da je imala punu podršku od supruga.

– On me je podržavao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da problem nije bio do njega, jer je već imao sedmoro dece.


Pročitajte: Ceci će ovo slomiti srce – Arkanovo pismo ljubavnici otkrilo veliku tajnu, Veljko i Anastasija u šoku

Muzička zvezda 1995. godine rodila je sina Veljka, a dve godine posle, nastupila je druga trudnoća Cece Ražnatović i to prirodnim putem. Pevačica se po drugi put ostvarila u ulozi majke 25. maja 1998. godine, kada je rodila ćerku Anastasiju.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije