Trudna Aleksandra Nikolić zaražena virusom: Ovako se Filip Car brine o njoj u Crkvenici

31.10.2023

11:00

By

Ljubav Aleksandre i Filipa

Bojan Vuković

Trudna Aleksandra Nikolić zaražena virusom u Crikvenici

Bivša učesnica rijalitija, Aleksandra Nikolić je u drugom stanju, a ona i Filip Car očekuju devojčicu. Njih dvoje su nakon što su saznali da će postati roditelji, imali veliku svađu ali izgleda da su zakopali ratne sekire.

Trudna Aleksandra Nikolić zaražena virusom

Aleksandra je tako ponovo otišla u Crikvenicu, rodno mesto svog izabranika, gde je pokazala svoj stomak u blagoslovenom stanju.

Oni su objavili prvu zajedničku fotografiju nakon pomirenja, što je mnoge njihove fanove iznenadilo, no, sada je Aleksandra otkrila kako se zarazila virusom. Filip je uslikao kako jede čorbu od škampa i napisao da ona leči čak i koronu, što je odmah zabrinulo sve koji ga prate, jer su posumnjali da se on zarazio i da mu je zdravlje ugroženo. No, istina je zapravo da je Aleksandra pokupila virus.

Trudna Aleksandra Nikolić zaražena virusom

– Ma, pokupila sam neki virus na aerodromu – rekla je Aleksandra.


Kako bi se što pre oporavila Filip je odlučio da joj napravi pravi ugođaj. On joj je prvo doneo čorbicu, pa zatim pokazao da je ozbiljan kuvar i za nju ispekao domaću pitu.

Trudna Aleksandra Nikolić zaražena virusom

On je fotografiju poslao Aleksandri kako bi je iznenadio, jer očigledno u tom momentu nisu bili zajedno, a ona je njihovo dopisivanje objavila na svom Instagram profilu.

Još iz kategorije