Radost u domu Đokovića: Rekli da će ostati na dvoje dece, a sada podelili najsrećnije vesti FOTO

08.02.2023

12:00

By

Veza Novaka i Jelene

Treće dete Novaka Đokovića je svojevremeno uzeto u razmatranje

Novak Đoković i njegova supruga Jelena su već dugi niz godina u srećnoj ljubavi, a ponosni su roditelji dvoje dece, sina Stefana i ćerke Tare.

Treće dete Novaka Đokovića- evo šta skladni par misli o prinovi

Ipak, iako Đokovići uživaju u svom skladnom domu sa svojim naslednicima, oni već godinama čine srećnim i drugu decu širom sveta. Iako je Novak jednom prilikom izjavio da bi voleo da se ostvari i po treći put u ulozi oca, Jelena je imala nešto drugačije mišljenje kada je to u pitanju, pa je njihova trenutna odluka da ostanu na dvoje dece.

Pročitajte: Cela porodica u strahu- Zdravlje Novaka Đokovića je ugroženo, doktori potvrdili loše vesti FOTO

Treće dete Novaka Đokovića

Međutim, svima je poznato da se oni bave humantiranim radom i da imaju svoju organizaciju koja se bavi prikupljanjem pomoći za svu decu kojima je to potrebno, širom Srbije. Pa tako njih dvoje sem ljubavi koju dobijaju od svoje dece, mogu da se pohvale i onom koji dobijaju od dece kojoj pomažu.

Pročitajte: Kriza u braku- Posvađali se Novak i Jelena Đoković, kamere sve zabeležile FOTO

Treće dete Novaka Đokovića


Novak i Jelena stalno organizuju nove akcije, a deca su im u fokusu. Za 15 godina rada usrećili su preko 50 hiljada mališana i otvorili 53 vrtića u Srbiji. Nedavno obavestili javnost prvo Jelena, zatim i Novak da su uspeli da oforme još 13 radnih soba za 270 dece, što je lepo dočekano od strane javnosti.

Treće dete Novaka Đokovića još uvek nije u planu, to jeste ovaj skladan brak se nije nakon tadašnjeg Jeleninog izlaganja oglašavao na tu temu.

Pročitajte: Novak prekinuo intervju zbog Dijane- Ona se rasplakala pred punim stadionom VIDEO

Treće dete Novaka Đokovića

Međutim, ono što se ne može osporiti jeste da Novak i Jelena veliku ljubav dobijaju od dece širom Srbije što ih čini još većim i ponosnijim ljudima.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije