Ana Nikolić priznala sve o traumama: Sve je počelo zbog torture najrođenijeg

08.07.2024

20:22

By

Traume Ane Nikolić

Bojan Vuković

Traume Ane Nikolić ostavile su posledice na pevačicu. Lepa pevačica Ana Nikolić ne krije da ima psihičke probleme, te da joj teško pada teret slave i publiciteta, a sada je po prvi put progovorila o detaljima svega što je muči nekoliko godina unazad.

Traume Ane Nikolić ostavile su posledice na pevačicu

Kako prenose mediji, traume Ane Nikolić nastale su zbog narušenih porodičnih odnosa, a lepa pevačica sada je po prvi put javno priznala da se sve desilo zbog njenog rođenog brata.

Podsećanja radi, Ana je iznenadila mnoge kada je rođenom bratu, koji je godinama obavljao funkciju menadžera, dala otkaz.

Traume Ane Nikolić

Ana NikolićATA IMAGES

– Imam dugogodišnje traume od svog brata, koji je fudbaler. On je sve u tajmnigu i vremenu i ja sam se osećala kao da sam na vojnoj vežbi. Kada mi kucne na vrata od sobe pred koncert u određenom ritmu, to je taj čuveni zvuk – započela je Ana priču, pa nastavila:

– Dogovorili smo se u 12 sati na recepciji i ne može tebi da bude više stalo do mog koncerta od mene, a ja već spremna, meni dođe da poskidam ovo sve i da legnem i da kažem „evo nema koncerta“ – ispričala je pevačica na temu traume Ane Nikolić.ž


Pročitajte i – Krije se od saradnika – Ana Nikolić u ogromnim dugovima, od njih je zajmila pare

Na pitanje šta joj je terapeutkinja rekla za te traume, Ana je istakla da joj je rekla da je njena tolerancija na frustraciju potpuno opala.

– Ja sam u tenziji živela 25 godina i moja tolerancija nije opala na frustraciju, već ona ne postoji. Ko mene može da toleriše – može, ko ne može… Nisam više za to – rekla je Nikolićeva za Hype Tv.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije