Tara se sveti Mateji: Napraviću mu pakao od života

24.05.2022

14:24

By

Poruka pretučene Tare Simov

B.V.

Tara Simov razočarana Matejinim ponašanjem

Posle skoro dva meseca koliko je provela u Skoplju, Tara Simov se vratila za Beograd. Vrlo brzo se vratila noćnom životu koji joj je jako falio, ali je najviše iznenadio i razočarao bivši dečko Mateja Matijević jer je izjavio da nijednu devojku u Zadruzi nije voleo.

Tara Simov oplela po bivšem dečku

Tara i Mateja

Bojan Vuković

Kada smo bili zajedno, Mateja mi je govorio da je zaljubljen u mene i da me voli, sada kada čujem šta priča, shvatam da je on jedan veliki folirant, ali sve će ga to stići sa naplatom”, kaže Tara koja Mateju još uvek nije prebolela iako je od tada prošlo skoro dve godine.

Videla sam da su Mina Vrbaški i Mateja u ljubavi, a znam da su se muvali još u Zadruzi 3. Mislim da se srozao i da se ponižava više nego ikada. Trudi se non stop da se opere od odnosa sa mnom, a završio je sa Minom. Propala joj je priča sa Mensurom, nije hteo da bude sa njom, brže bolje je nahvatala Mateju, i uradila nešto što može da bude interesantno. Mateja je poznat kao lak muškarac, a i ona kao laka devojka. Našli su se nema šta. Uvek krpa nađe zakrpu”, rekla je po malo ljutito Tara, dok nam njena drugarica objašnjava da će im ona zagorčati život.

Tara je bukvalno doletela za Beograd kada je videla da se Mina i Mateja ljube. Ona njega ne može da preboli, on joj je rak rana. Minu ne može da podnese, njih dve imaju neraščišćene račune još od pre pet godina. Zato jedva čeka da izađu napolje i da im napravi pakao. Ona je spremna na sve, to Mateja najbolje zna šta mu je radila kada je ostavio bez reči. Tako da ako ostanu zajedno i kada izađu iz rijalitija, Tara će im sve uništiti:”


 

Pročitajte: OTKRIVENO GDE JE TARA SIMOV NAKON DISKVALIFIKACIJE

 

 

IZVOR: STAR

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije