Istina o starijem dečku Tanje Savić: Zbog ovoga mora da ga krije

05.02.2023

21:00

By

Raskid Tanje Savić

Tanjin dečko glavna je tema u svim domaćim medijima

Tanja Savić se već tri meseca zabavalja sa jednim biznismenom iz Smedereva. On je razveden i ima ćerku koja je tinejdžerka sa kojom je upoznao pevačicu što samo govori o tome da su mu namere sa pevačicom i te kako ozbiljne.

Tanjin dečko je moćni biznismen?

– Tanja ne želi da priča o dečku i uopšteno o ljubavnom životu. Pre tri meseca započela je vezu sa biznismenom iz Smedereva koga prijatelji zovu Lola. On se inače razveo pre godinu dana, ima ćerku koja je tinejdžerka i nedavno je upoznao sa Tanjom. Poklanja joj mnogo pažnje, ali i razumevanja. On je upoznao i Tanjinu porodicu koja je oduševljena sa njim. Tanjin dečko ima 40 godina, nije balavac, u nju se baš zaljubio i želi da gradi nešto ozbiljno. Njih dvoje se znaju preko deset godina, ali nikada nisu imali neki prisniji kontakt. Kada bi se sreli, javljali su se jedno drugom i to je bilo sve do pre tri meseca – priča izvor za Star i dodaje:

Pročitajte: Nećete verovati svojim očima – Tanja Savić više ne izgleda isto, napravila ogromnu promenu FOTO

tanjin dečko

– On i Tanja su se sreli kod zajedničkog prijatelja na rođendanu i tu su celu noć proveli u ćaskanju. Razmenili su brojeve i on je krenuo u akciju. Nakon nedelju dana izveo je Tanju na večeru i započeli su vezu. Njoj mnogo znači što je u ljubavi srećna konačno jer nakon cele agonije sa Dušanom, a onda i sa Draškom Stanivukovićem sada je mirna i spokojna. Sinovi su stalno sa Tanjom, pa tako dosta vremena provode i sa Lolom kog obožavaju. Za sada koliko znam Tanja i on ne žive zajedno, ali me ne bi čudilo da uskoro započnu i zajednički život. On ima ozbiljan biznis i ne želi da se medijski eksponira – završava naš izvor blizak pevačici.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije