Osvanule jezive uvrede na račun Sanje Marinković: Retko glupa voditeljka i kompleksaš, namerno vređa žene

18.06.2024

17:20

By

Svađa Maje Nikolić

Sanja Marinković

Nova svađa Maje Nikolić odjeknula je u medijima. Naime, pevačica Maja Nikolić okomila se na voditeljku Sanju Marinković i na njen račun izgovorila ozbiljne uvrede. Maja je inače poznata kao osoba bez dlake na jeziku, dok je Sanja sa druge strane kao i obično suzdržana i ne oglašava se ni tim povodom, niti ikada kada je neko javno vređa iako mnoge izjave Sanje Marinković smetaju njenim gostima.

Svađa Maje Nikolić odjeknula je u medijima, svi bruje o njenim oštrim rečima

Tokom jedne emisije Sanje Marinković u kojoj je Maja Nikolić bila gost, došlo je do žestokog sukoba kada je pevačica spomenula starletu Staniju Dobrojević, na šta joj je Sanja rekla da ne pominje osobe koje nisu u studiju. To je pevačicu i te kako izbacilo iz takta, pa je izbila još jedna u nizu svađa Maje Nikolić o kojoj se i dan-danas priča, a zbog oštrog jezika vatrena Nišlijka često završi i na sudu.

Svađa Maje Nikolić

Maja NikolićBojan Vuković

Odmah potom, Sanja je pomenula promiskuitetne fotografije Dare Bubamare, a Maja je iskoristila priliku da skrene pažnju voditeljki da je sada ona ta koja pominje ljude koji nisu gosti emisije.

– Sanja, pošto si mi se tako obratila, nemoj me više zvati ni za jednu emisiju – rekla je Maja nakon kratke rasprave i jasno Sanji stavila do znanja da nema lepo mišljenje o njoj.

– Ako hoćeš da poštuješ emisiju, da budeš gost, budi. Ako nećeš, nemoj – odgovorila joj je Sanja.


Pročitajte i – Maja Nikolić progovorila – Ovo je istina o Luki i Evroviziji 

– Mene je Sanja Marinković uvredila kada sam gostovala kod nje u emisiji 2015. godine, odmah nakon emisije ja sam za nju rekla sve što sam imala. Ona sve goste u emisiji, pretežno žene vređa. Njena izjava da se zahvaljuje ženama što se prave manje glupe nego što jesu je sramna. Ja sam izjavila da je ona retko glupa, bezobrazna voditeljka koja je uz to i ološ i kompleksaš. Stojim i danas pri toj izjavi. Ona iseče delove iz emisije i na kraju ispadne da sam ja rekla ono što nisam rekla. Prosto tako iseče da bi neko ispao glup – rekla je Maja nedavno za Hajp.

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije