Puklo prijateljstvo: Zbog ovoga je Ivana Nikolić besna na Sanju Vučić FOTO

25.03.2023

18:00

By

Traume Ane Nikolić

Svađa Ivane Nikolić i Sanje Vučić se već duže vreme pominje u javnosti

Sanja Vučić od kada više nije u grupi Hurricane ima dosta posla, a omiljena je na romskim veseljima gde uzima ozbiljan bakšiš.

Svađa Ivane Nikolić i Sanje Vučić  izaziva lavinu komentara- Ko se kome zamerio?

Kako saznajemo, ona je sada u lošim odnosima sa Ivanom Nikolić koja je ljuta što joj Sanja nije nabacila tezge, jer se nadala da će moći zajedno da rade proslave gde se uzima veliki bakšiš.

Pročitajte: Ivana iz grupe Hurricane uhvaćena sa novim dečkom u Crnoj Gori- Nije se razdvajao od nje, a uživali su na nastupu OVE pevačice!

Svađa Ivane Nikolić i Sanje Vučić

– Sanja je shvatila da se Ivana od nje distancirala, ali joj nije bilo jasno zbog čega. Ne čuju se kao pre, čak joj Ivana i na Instagramu više ništa ne lajkuje, što ranije nije bio slučaj. Od nekih kolega Sanja je čula da se Ivana razočarala u nju, jer je očekivala da će Sanja koja ima mnogo tezgi da je preporuči i predloži gazdama veselja da zovu i nju da nastupaju zajedno. Ivana je svesna da je njena koleginica od kada su izašle iz grupe baš popularna, da su joj pesme hitovi i da radi punom parom, te je mislila da će i nju da povuče sa sobom jer joj je pričala da želi da radi i da joj nije problem da peva i svadbe i razna veselja-ispričao je izvor i dodao:

Pročitajte: Miloš Biković uhvaćen u zagrljaju ove pevačice, Ivaninu reakciju svi čekaju (foto)

Svađa Ivane Nikolić i Sanje Vučić


– Ksenija je otvoreno rekla da za sada nema nameru da toliko grize, pa je samim tim Ivana mislila da će Sanja nju da forsira. Kada je videla da se ništa ne dešava i da Sanja gura svoju priču ona se mnogo razočarala. Nije Sanja dužna da gura Ivanu i da joj namešta tezge, ali ona to vidi drugačije. Baš je bila iznenađena kada je tu informaciju čula od kolega, ali je rekla da joj ne pada na pamet da zove Ivanu i da se oko toga raspravlja sa njom jer svako treba da gradi svoju karijeru.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije