Konačna odluka: Darko Lazić otkazao svadbu, Katarina grcala u suzama FOTO

19.03.2023

18:00

By

svadba darka i katarine

Svadba Darka i Katarine je otkazana, ovo je razlog

Darko Lazić od kada se vratio iz Australije više ne može nigde da mrdne bez devojke Katarine koja putuje sa njim na sve nastupe. Iako su najavili da će svadbu praviti na proleće, pevač je ipak odlučio da veliko veselje pomeri za kraj oktobra.

Svadba Darka i Katarine biće u oktobru

Naime, Darko želi da odradi letnju sezonu, kada će najviše i novca uzeti, a zatim da se posveti pripremama za venčanje. On je najavio da će to biti velika svadba sa 500 zvanica, a Kaća je malo ljuta i razočarana jer se nadala da će se venčati u maju.

Pročitajte: Očeva smrt ga načisto dotukla – Darko Lazić otvorio dušu, ovo sebi neće oprostiti FOTO

svadba darka i katarine

Svadba Darka i Katarine planirana je za maj, ali su shvatili da nemaju dovoljno vremena da sve organizuju pa su pomerili veselje za oktobar. Žele da se detaljno posvete pripremama i da izbegnu stres koji obično svi mladenci imaju. Jedno po jedno su već počeli da organizuju, ali isto tako Darko ima nastupe tokom celog leta, pa će biti i para da ne moraju da se ustručavaju već da sve izgleda onako kako žele – kaže nam izvor i dodaje:

Pročitajte: Prsten ne laže – Darko Lazić i Katarina kupili burme, kamere sve zabeležile VIDEO

svadba darka i katarine


– Možda bi bilo lakše kada bi se Kaća više bavila pripremama, ali ona ne želi da Darka pušta nigde samog, pa stalno putuje sa njim i onda imaju malo vremena oko organizacije, Darko joj je to i naveo kao razlog pomeranaj datuma – zaključio je izvor.

IZVOR: Star

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije