Srce je zauvek slomljeno! Slađa Alegro neutešna zbog njegove smrti, svi šalju reči utehe FOTO

13.01.2023

11:00

By

suze slađe alegro

Suze Slađe Alegro ne prestaju da se komentarišu

Slađa Alegro se prilikom gostovanja u jednoj emisiji prisetila svog oca koji joj je bio najveća podrška i oslonac u životu. Njegovu smrt pevačica nikada nije prebolela, a suze Slađe Alegro tekle su dok je govorila o trenutku koji je zauvek obeležio njen život.

Suze Slađe Alego rasplakale naciju

Gubitak oca za mene je najteži trenutak u mom životu. Kada ostanete bez roditelja, ta tuga ne može ni sa čim da se meri. Čini vam se da izgubite deo sebe koji se više nikada neće vratiti. I zaista je tako. Ta praznina se nikada ne popuni i ta rana ne zarasta. Najradije biste vratili vreme, a onda shvatite da morate da naučite da živite s tim. Živite od uspomena, sećanja i priča. Moj otac je bio neopisivo ponosan na mene, na moj uspeh, na ono u šta sam izrasla. Još se trudim da ga ne obrukam, i dalje mu pokazujem šta sve mogu. Znam da sve vidi i čuje i da bi mi za sve što sam postigla rekao: „Bravo, sine“ – ispričala je ranije estradna umetnica, koja se pre par dana ponovo kroz plač prisetila najvećeg životnog oslonca.

Pročitajte: Tuga u domu Slađe Alegro – Objavila tragične vesti, stiže podrška sa svih strana FOTO

suze slađe alegro

– Svaki dan je neki trenutak kada bih ja volela da je moj otac tu, da isprati ceo naš život. Pogotovo što bio je žao što nije sreo Milu nikada, da vidi kako unuci rastu. To su neki momenti koje je ne moguće sakriti, nemoguće je da nisu tu. Ja znam da svako od nas ima nekoga ko mu fali. Ja sam po prirodi katastrofalna, što se emocije tiče i svega, onda s druge strane imam sreću da se bavim ovim poslom, pa kažem da je to izduvni ventil, kada imaš taj momenat da se prazniš, a onda opet ja sve kroz muziku preživljam. Sve te neke pesme me sete na njega, sete me situacije, trenuci. Njegove neke šale, bio je neizmerno duhovit, a opet s druge strane i nerčik, ja sam povukala njegovu tu blesavu stranu – zaključila je Slađa.

Pročitajte: Neprepoznatljiva – Slađa Alegro u nikad gorem izdanju, svi se pitaju šta joj se dogodilo FOTO

suze slađe alegro


Suze Slađe Alegro ganule su mnoge, a kada je tuga stigne pevačica utehu traži u ćerki Mili, suprugu Zoranu, ali i u pesmi.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije