Duša je prazna: Anabela Atijas grcala u suzama, porodična tragedija ju je potpuno slomila VIDEO

10.04.2023

19:00

By

Anabela i Ksenija Pajčin

Suze Anabele Atijas ne prestaju da se komentarišu

Anabela Atijas imala je teško detinjstvo. Nakon što je njena majka napustila porodičnu kuću, pevačica se suočila sa gubitnom voljene osobe, a potom je na svojoj koži osetila sve nedaće koje su nemiri u zemlji sa sobom doneli. Gostujući u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” ona je po prvi put govorila o svom odrastanju i porodici, a suze Anabele Atijas nikoga nisu ostavile ravnodušnim.

Suze Anabele Atijas rasplakale naciju 

– Mami je bila velika želja da me skloni odavde jer u Srbiji u to vreme nije bilo nimalo naivno pogotovo za devojku kao što sam bila ja od 17 godina. Svoj 18. rođendan sam dočekala u izbegličkom kampu u Treleborgu. Nekih dva dana po dolasku je bio moj rođendan – prisetila se pevačica, pa nastavila:

Pročitajte: Ovo nije očekivala – Anabela grcala u suzama, Lunine reči su je potpuno slomile

suze anabele atijas

– Kada se setim, obuzme me tegoba neka i neko sivilo. Nije tamo ništa bilo loše, sve su skockali, sobe su bile prelepe, ali jednostavno duša je bila prazna, nedostajali su nam naši voljeni. Sada ne mogu sada pričam o tome. Jednostavno iako je sve prošlo i puno sam radila na tome, na suočavanju sa tim traumama i bolima, ali kako ste me pitali, vratili ste me u tu atmosferu – otkrila je Anabela koja u to vreme nije znala gde joj se otac nalazi.

– Nisam znala gde je. Ni ja, ni moja sestra koja je tad bila mlađa od mene devet godina. Obe smo imale očeve koji su ostali u ratom zahvaćenom području. Jedino što smo mogle da čujemo je to da ih nema na spisku poginululih.


Pročitajte: Nesreća nikad ne dolazi sama! Anabelina bolest je sve zatekla, pevačica priznaje – Ne mogu da gutam, gušim se..

suze anabele atijas

– To je jako velika bol. Ja sam to sve zaboravila, sad me vraćate.. Mislim nisam zaboravila nego potisla.. Mislila sam da ga više neću videti. To je sve prekinuto, uništeno. Zadnji put kad me je video ja sam bila devojčurak od šesnaest godina, sledeći put se srećemo ja nosim bebu od osam meseci – priznala je Anabela kroz suze.

SLIKE: Printscreen

Još iz kategorije