Suzana Jovanović nije samo pevačica: Nećete verovati šta je supruga Saše Popovića po zanimanju

04.07.2024

15:50

By

Recept Suzane Jovanović

ATA IMAGES

Suzana Jovanović

Zanimanje Suzane Jovanović nije samo pevanje. Kako su mediji pisali pre nekoliko godina, Suzana Jovanović morala je zbog roditelja da završi barem srednju školu iako je zanimalo samo pevanje.

Zanimanje Suzane Jovanović nije samo pevanje, supruga Saše Popovića završila i srednju školu

Kako je sama istakla jednom prilikom, zanimanje Suzane Jovanović nije samo muzika i estrada.

Naime, supruga Saše Popovića najpre je završila trgovačku školu, pa su je tek nakon stečene diplome roditelji pustili da peva na veseljima i proslavama.

Zanimanje Suzane Jovanović

Suzana JovanovićATA IMAGES

– Od petog razreda osnovne pevala sam u horu. Kasnije, u srednjoj, nastupala sam na lokalnim takmičenjima i osvajala visoka mesta, često i pobeđivala. Znala sam da je muzika moj život. A školu sam završila zbog tate i mame kako mi ne bi trubili nad glavom – izjavila je pevačica, a potom otkrila šta je pravo zanimanje Suzane Jovanović:

Pročitajte i – Popovićeva Suzana progovorila o razvodu – Saznala sam da nisam jedina

– Nije me zanimala ekonomija, pa sam pitala šta se najbrže završava. Donela sam roditeljima diplomu trgovačke škole i rekla: „Sad počinjem da radim“. Ali, ne u trgovini, tako da ovo zanimanje nije potrajalo – dodala je pevačica, koju su roditelji ipak podržali na početku muzičke karijere.


Zanimanje Suzane Jovanović nema veze samo sa muzikom i estradom

– Podržali su me. Nastupala sam po raznim proslavama, skupila novac i snimila prvu ploču – rekla je Suzana u emisiji „Premijera vikend specijal“.

Suzana je rekla i nedavno za Kurir da se i te kako pomučila da zaradi za prvi album, pa je tom prilikom istakla da je svaki dinar sama pošteno zaradila i time intrigirala javnost:

Zanimanje Suzane Jovanović

SuzanaATA IMAGES

– Krajem osamdesetih, početkom devedesetih sam tri godine naporno radila, skupljala svaki dinar, što se kaže para na paru, kako bi snimila prvi album. Bukvalno sam radila dan noć. Nekako sam skupila za prvu ploču „Maramče svileno“, sve sama. Za studio, muziku, kompozitore, sve, sve. I pre nego što je trebalo da se krene u celu tu realizaciju, tata i ja veče pre svega toga sednemo i otvoreno pričamo. Tata mi tada kaže da u životu nije video na gomili toliko para. Ja ga pitam šta da radim, šta ako dam sve te pare za album, a pesme ne prođu. On mi kaže „Šta ima veze sine. Opet ćeš pevati svadbe, ispraćaje, opet ćeš zaraditi brdo para i snimićeš nešto novo“. Tu me je ohrabrio – ispričala je nedavno Suzana.

IZVOR: Starmagazin/Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije