Ova sedamnaest godina mlađa žena je osvojila srce Voje Nedeljkovića: Sada je svima jasno zašto ju je krio

03.07.2024

10:40

By

Supruga Voje Nedeljkovića

Ata images

Voja Nedeljković

Uvek pozitivan i sa širokim osmehom na licu, voditelj Voja Nedeljković lako je ušao pod kožu širokom auditorijumu, te se svi zadržimo na Tv program kada ugledamo njegovo lice, a čini se da je sa istom lakoćom osvojio i sadašnju suprugu Maju sakojom je dugi niz godina u srećnom i skladnom braku.

Supruga Voje Nedeljkovića njegova je najveća podrška i životni oslonac

Supruga Voje Nedeljkovića, to zvanje ima već više od dvadeset godina, a zavodniku za kakvog je voditelj oduvek važio, nije bilo teško da zarobi srce žene koja je od njega mlađa čak sedamnaest godina.

Supruga Voje Nedeljkovića

Voja NedeljkovićAta images

Iako njegov poziv podrazumeva, nekad i te kako teško breme popularnosti, Voja je sve ove godine uspevao koliko god je moguće da sačuva privatnost svoje porodice, a budući da supruga Voje Nedeljkovića nikada nije imala potrebu da se u javnosti ističe, mnogi i danas ne znaju ko je dama koja je u braku sa šarmantnim voditeljem.

Prema rečima voditelja koji je postao zaštitno lice „Zvezda Granda“, suprugu Maju je upoznao na „Trećem kanalu“ gde je i sam radio svojevremeno, a bliži kontakt uspostavili su na manifestaciji koju je umesto Voje trebalo da vodi Deki Pantelić.

Pročitajte i – I Voja Nedeljković napušta Zvezde Granda? Voditelj se oglasio i potvrdio da je doneo odluku

– Možda bi sada Deki bio u braku sa njom – rekao je uz prepoznatljivi osmeh jednom prilikom Nedeljković i dodao:


– Od te manifestacije smo se narednih par meseci učestalo čuli i započeli vezu.

Voditelj ističe da se njihov odnos jako brzo razvijao, posle samo par meseci počeli su da žive zajedno, a i njihov sin Đorđe se rodio nedugo zatim.

– Kada je Maja ostala u drugom stanju, nismo bili po principu da moramo da pravimo svadbu. Mi smo naš potpis stavili na papir sedam dana nakon što smo odlučili da vezu ipak ozvaničimo – ispričao je.

Budući da su se venčali 7. avgusta, a sin Đorđe je na svet došao 10. Istog meseca, često se šale i kažu da je on „atomska beba“, napravljena za tri dana.

Vojino i Majino venčanje nije proteklo kao svako drugo. S obzirom na to da su ga prijatelji često pritiskali pitanjem ‘kada ćeš da se ženiš?’, on je često u šali odgovarao svima da će to biti u četvrtak.

– To je jedan od retkih dana kada ja ne radim, a i glup je dan, ništa se ne dešava četvrtkom, pa da popunimo dan. I bi četvrtak, što je najinteresantnije – prisetio se Voja.

Prepoznatljiv po šaljivoj prirodi, on često to čini i kada je njegova i Majina svadba u pitanju, a kako se oženio u lanenom odelu i papučama, za sebe kroz smeh kaže da je kao papučar ušao u brak.

Supruga Voje Nedeljkovića žena je njegovog života  

Iako su karakterno veoma različiti, kako je Voja svojevremeno otkrio, oduvek su sjajno funkcionisali, a tako je i dan danas i njihov brak bi mnogima mogao poslužiti kao primer.

Inače, pored toga što je posvećena porodici, supruga Voje Nedeljkovića je i te kako predana poslu i uspešna u svojoj profesiji.

– Ona je završila medicinu, radi kao lekar u Zavodu za transfuziju krvi i trenutno je na specijalizaciji za neke krvne stvari koje ne umem ni da izgovorim.

– Maksimalno je podržavam kao što i ona podržava mene. Bilo bi mi nebitno i da je Maja 17 godina starija od mene, jer sam u njoj našao osobu koja me čini srećnim – rekao je on svojevremeno za magazin “Hello”.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Ata images/Voja Nedeljkovic Instagram

Još iz kategorije