Ona je psiho i spodoba: Supruga poznatog pevača udarila na Jovanu Jeremić

02.07.2024

19:16

By

Supruga Slobe Radanovića

ATA IMAGES

Jovana Jeremić

Supruga Slobe Radanovića uvredila Jovanu Jeremić, međutim, ni voditeljka njoj nije ostala dužna. Naime, pre nekoliko godina, dok je još bila verenica poznatog pevača, supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović brutalno je udarila na Jeremićevu.

Supruga Slobe Radanovića uvredila Jovanu Jeremić, uvredila je kao niko pre

Kako prenose mediji, supruga Slobe Radanovića, Jelena Radanović, jedno prilikom javno je isprozivala voditeljku Jovanu Jeremić.

Naime, 2022. godine Jelena Radanović je na svom Instagram nalogu iznela niz uvreda na račun Jovane Jeremić koja poslednjih meseci uživa u ljubavi sa biznismenom Draganom Stankovićem.

Supruga Slobe Radanovića

– Ima li išta ogavnije i poremećenije od ove spodobe? Čovek nije video decu tri godine, ovaj psiho brblja o sebi i hrani svoj ego – napisala je Jelena tada.

Međutim, Jovana joj nije ostala dužna, te joj je tom prilikom žestoko odgovorila na prozivke.


Supruga Slobe Radanovića bez dlake na jeziku

Verenicama muškaraca koje nemaju svoju profesiju, takođe ime i prezime, već su samo verenice svojih muškaraca, a ne ličnosti same za sebe neću davati publicitet. Ne znam ko je osoba niti me dotična interesuje. Najvažnije je da se čoveku pomogne da pronađe svoju decu i ja uveliko radim na tome. Dok drugi pričaju o meni, a znate onu staru „Miševi često zbore o lavu, miševi tuđe živote vode. Al su bez daha od svoga straha. Lava ne vole. Al mu se dive. I miš nikada neće da prizna kako se lavu iskreno divi. Miš sanja često slavu i presto. Al gricka, šuška i tako živi. Pričaju kako poznaju lava i da su jači, bezbrižno leže, al čim se lavu pojavi glava nastane tajac, pa se razbeže. Spori, a misle kako su brzi, u svojoj zlobi miševi trunu, neko je rođen samo da mrzi, a neko rođen da nosi krunu“ – izrecitovala je voditeljka pesmicu Nedeljka Popadića, ali ni to nije bilo sve, te je Jovana nastavila u svom stilu:

Pročitajte i – Svađa uživo, Jovana Jeremić zapenila – Voditeljka besna kao ris na kolegu

– Još nešto. Ako već traži popularnost neka se ugleda na Slobinu prvu ženu Kiju Kockar koja ima ime i prezime za razliku od nje, i javna je ličnost u odnosu na nju, a ako pak ima kompleks niže vrednosti u odnosu na Kiju jer je Kijina senka, neka ide kod psihijatra. Veliki pozdrav od male koja čini čuda. Nisam joj ja kriva što je u Kijinoj senci, pa frustracije leči na drugim uspešnim i ostvarenim ženama koje imaju ime i prezime i nisu ničije verenice nego ličnosti za sebe. U ovom slučaju se kaže „on je muž Jovane Jeremić“, a ne obrnuto „verenica Slobe Radanovića“ – rekla je ona tada.

 

IZVOR: Starmagazin, Alo

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije