Žena Slobe Radanovića uhvaćena u prevari: Ovo je afera kakva se ne pamti

09.07.2024

17:15

By

Supruga Slobe Radanovića

Ata images

Sloba i Jelena Radanović

Supruga Slobe Radanovića danima je na meti komentara. Kako prenose mediji, Jelena Radanović, sa kojom je Sloba Radanović u braku, našla se u centru skandala kada je njena bivša dadilja koja joj je čuvala sinove razvezala jezik i otkrila do sada javnosti nepoznate detalje.

Supruga Slobe Radanovića na meti komentara

Naime, dadilja koja joj je čuvala sinove iz prvog braka otkrila je navodne istine koje nisu nimalo fine niti poželjne za javnost. O tome je govorila i druga žena Jeleninog prvog supruga, a sada se oglasila i sama supruga Slobe Radanovića.

– Svi su u porodici znali da je Jelena bila u tajnoj vezi sa Slobom dok je bila u braku s bivšim mužem, samo on ne – započela je dadilja, pa nastavila:

Supruga Slobe Radanovića

Jelena i SlobaAta images

– Mislila sam da izlazi s drugaricama dok nisam shvatila da se zapravo viđa s pevačem. I. joj je sve omogućavao, a ona je radila šta je htela. Jednom mi je rekla da ide kod lekara, a posle sam bluzu koju je tog dana obukla prepoznala na slikama sa Slobom koje su nastale baš u tom periodu. Znači da nije bila kod doktora, već se videla s Radanovićem. Plaćao joj je kartu da bi ona iz Barselone dolazila za Srbiju da bude sa Slobom, a to čovek nije ni znao – priča ona i nastavlja sa šokantnim izjavama:

– Stalno je pričala da je boli glava kad muž treba da joj dođe kući. Kad je izlazila u provod, govorila mi je, ako njen muž zove, da se nikako ne javim na telefon, da ispadne da spavamo. Mislila sam kako da se ne javim čoveku gazdi kuće koji me plaća, ali nisam smela – tvrdi dadilja i dodaje da se Jelena svađala i sa Slobom:


Supruga Slobe Radanovića u epicentru nove afere

– Živela sam i sa Slobom i Jelenom jer sam kratko radila kao dadilja. Javnosti su predstavljali veliku ljubav, a svađali su se na krv i nož. Umeli su da viču jedno na drugo toliko da je ona zaključavala vrata da ne bi izašao iz stana. Takođe, šta god da spremim za decu, ona je nosila Slobinoj majci da jede. I tamo sam se naspremala hrane. Po ceo dan su gledali gluposti od rijalitija. Bilo im je najvažnije šta rade ti ljudi, a ne kuća – završava ona, a Jelena odlučno tvrdi da su to sve laži:

– U Snežaninoj bajci nedostaju samo patuljici. Juče je bila žena, koja se vašoj redakciji predstavila lažnim imenom, danas dadilja, a nadamo se da će se sutra oglasiti princ na belom konju – rekla je Jelena kroz osmeh.

 

 

IZVOR: Starmagazin, Kurir

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije