Supruga Nedeljka Bajića Baje je ova atraktivna plavuša, evo zbog čega beži od kamera FOTO

16.03.2023

20:00

By

supruga nedeljka bajića baje

Supruga Nedeljka Bajića Baje je ova atraktivna plavuša

Jedan od najpopularnijih pevača u regionu, a i šire, Nedeljko Bajić Baja je zavidnu karijeru oduvek gradio na vokalnim sposobnostima i kvalitetnim pesmama. Svoju privatnost pevač je godinama uspevao da sakrije od medija, pa malo ko zna da je bivša supruga Nedeljka Bajića Baje bila ova atraktivna manekenka.

Supruga Nedeljka Bajića Baje prelepa je žena

Prema pisanju tabloida „Svet“ Baja se od 2013. godine zabavljao sa lepoticom iz svog spota za pesmu „Mokra do kože“, a devetnaest godina mlađa Ivana, podarila mu je dvoje dece sina Marka i ćerku Milicu. Nakon pet godina brak je doživeo krah, a bivši supružnici su nakon razvoda ostali u prijateljskim odnosima.

Pročitajte: Nju je voleo pre Branke – Prva supruga Miloša Bojanića konačno u javnosti, upoznajte Dragicu FOTO

supruga nedeljka bajiča baje

– Ivana i Baja su se razišli mirnim putem, bez svađe i teških reči. On je neko ko nikada nije želeo svoj privatni život da izlaže javnosti. Ivana je to bez pogovora prihvatila. Verujem da ni jedno ni drugo nikada neće govoriti o razlozima razvoda, prvenstveno zato što žele da zaštite svoju decu. Oboje podjednako brinu o njima, iako su deca ostala da žive sa majkom. Baja se i dalje brine o tome da njegovi naslednici, ali i bivša supruga žive lagodno – ispričao je pevačev prijatelj, a prenosi „Svet“.

Pročitajte: Slavlje u porodici – Supruga Mustafe Sandala podelila prelepe vesti, Emininu reakciju svi čekaju FOTO

supruga nedeljka bajiča baje


Ove navode pevač nikada nije demantovao ni potvrdio, a supruga Nedeljka Bajića Baje ostala je misterija za domaću javnost. Ipak, u jednoj izjavi otkrio je kako nikada nije želeo svoju porodicu da javno eksponira, jer je njegov posao jedno, a privatni život nešto sasvim drugo.

– Znate, mnogo toga je dosad o meni objavljivano po sistemu rekla-kazala. Mene niko ništa nije konkretno pitao, niti sam ja o tome pričao. A imam utisak da mnoge istina i ne zanima. Ne mislim na moje obožavaoce, jer oni o meni znaju sve što treba, a ja nemam nameru da koristim medije da bih se sa pojedincima svađao – ispričao je pevač svojevremeno.

SLIKE: www.nedeljkobajicbaja.com, Youtube printscreen

Još iz kategorije