Šta će ti on?! Željko Šašić ljut na ćerku Sofiju, za sve je kriv ovaj muškarac FOTO

12.02.2023

21:00

By

sukob željka i sofije šašić

Sukob Željka i Sofije Šašić glavna je tema u medijima

Taman kada su se pomirili i konačno počeli normalno da žive, novi sukob Željka i Sofije Šašić nedavno se dogodio. Naime, kada je saznao da je njegova mezimica u vezi sa 13 godina starijim fudbalerom Milanom Perendijom – on je načisto poludeo.

Sukob Željka i Sofije Šašić intrigira javnost

Sofija i Željko su nedavno išli zajedno u Dubai i super su se proveli. Imali su vremena da razgovaraju i da se ponovo zbliže kao nekada. Međutim, kada su se vratili za Beograd, Željko je saznao da mu je Sofija prećutala da ima dečka i da je 13 godina stariji od nje i da je već završio fudbalsku karijeru, te da je sa njim dva meseca u vezi. Jako je bio ljut na nju, održao joj je bukvicu, a ona je samo ćutala – kaže izvor blizak pevaču i nastavlja:

Pročitajte: Potvrđene spekulacije – Ćerka Željka Šašića u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom FOTO

sukob željka i sofije šašić

– Ona mu je jedinica, samo nju ima i jako ga povredi svaki put kada sazna da nešto krije od njega. Zna i on da je krila to zbog godina jer se on ne slaže sa tim da tako mlada devojka kao ona ulazi u veze sa toliko starijim muškarcima. Ona tek treba da se provodi, da uživa i da putuje svetom. Za razliku od njene majke Sonje koja sve podržava, Željko je puka suprotnost. Raspravljali su zbog te njene tajne veze, Željko je bio baš ljut, ali su na kraju izgladili sve kada se uverio koliko su zaljubljeni i koliko je Milan voli – zaključio je izvor.

IZVOR: Jelena Vujinović

SLIKE: Gaja

Još iz kategorije