Era otkriva istinu o Saški i Zoranu Kaleziću: Ovo će sve šokirati FOTO

11.02.2023

18:00

By

Sukob Saške Karan i Ere Ojdanića

Sukob Saške Karan i Ere Ojdanića izazvao lavinu komentara

Era Ojdanić poludeo je kada je saznao da ga Saška Karan nazvala lopovom i ubicom svog kolege Zorana Kalezića.

Sukob Saške Karan i Ere Ojdanića ne prestaje da se komentariše

Cela estrada uveliko pljuje pevača, a on je za Star otkrio da Saška sve izmišlja kako bi mu napakostila i kako bi ga kolege sa estrade zamrzele.

Pročitajte: Drama- Saška upala kod Miljane u bolnicu!

Sukob Saške Karan i Ere Ojdanića

– Ja ne znam da li će ta Saška više da se otkači od mene i da se posveti svojoj porodici. Ta žena je debilkuša koja prenosi lažne vesti i sada narod misli da sam ja lopov i ubica, jer se kao
Kalezić razboleo zbog mene. Kakve pare Kalezić da pozajmljuje od mene, pa on je uvek imao više novca u to vreme. Bio je mnogo popularniji, ja sam bio slepac za njega. Tada je bio i predsednik estradnih umetnika, imao je jake tezge, bio je situiran i popularan. Niti sam ja njemu pozajmio pare, niti sam tražio pare-  besno nam kaže Era i nastavlja:

Pročitajte: Bez filtera i fotošopa- Ovako Aleksandra Prijović izgleda bez šminke, dvaput ćete pogledati FOTO

Sukob Saške Karan i Ere Ojdanića


– Jedina istina je da je Kalezić kupio lokal dok je još bio u izgradnji, kasnije je otvorio u tom lokalu parfimeriju na Banovom brdu u istom centru gde sam ja u suterenu imao lokal u kome sam prodavao parfeme i audio i video kasete. Kad njegova žena više nije mogla da radi tu jer se razbolela, oni su prodali taj lokal, a ja svoj lokal još uvek imam. Bili smo komšije i to je sve.

Pročitajte: Želja Zorana Kalezića pred smrt ostavila sve u čudu- Ove probleme je imao zbog Arkana FOTO

Sukob Saške Karan i Ere Ojdanića

Sukob Saške Karan i Ere Ojdanića je izazvao pravu buru u javnosti, a ostaje da vidimo da ći se se ona oglasiti nakon Erinih optužbi.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije