Haos tek sledi: Đani i Era u ozbiljnom sukobu, evo ko će izgubiti milione

09.04.2023

17:00

By

sukob ere ojdanića i đanija

Sukob Ere Ojdanića i Đanija u najavi

Radiša Trajković Đani važi za jednog od naših najangažovanijih folk pevača, koji na svojim nastupima dovodi atmosferu do usijanja. Međutim, sudeći po glasinama koje kruže u javnosti, popularni pevač je rešio da se oproba i u ugostiteljstvu.

Sukob Ere Ojdanića i Đanija sve izvesniji

Dok sprema venčanje svog mlađeg sina Marka, koje je zakazano za maj mesec, Đani uveliko radi na projektu za svoj restoran. Iako ne želi puno da otkriva, njegov kolega Era Ojdanić nije baš srećan što će kolega da mu dođe u komšiluk na Ibarsku magistralu i da otvori lokal u blizini njegovog.

Pročitajte: Porodična tragedija koju je malo ko znao- Evo zbog koga je ćerka Ere Ojdanića ostala invalid FOTO

sukob ere ojdanića i đanijaŠuška se po Ibarskoj da je Đani kupio plac i da gradi restoran u etno stilu. Ovde je ar placa jeftin, kreće se od 1.000 do 1.500 evra, tako da nije on baš puno para dao za plac. Bilo bi baš bez veze da mi se nadžudži ispred mog motela i restorana. Imam ja svoju klijentelu koja dolazi i pravi svadbe u mom restoranu, ali opet nije u redu da mi dođe tu ispred nosa. Nije me ni okrenuo da me
obavesti da tu dolazi i šta pravi, nego sve čujem tu po prodavnicama i od nekih majstora i radnika. Sramota – ogorčeno kaže Era, dok njegov blizak prijatelj otkriva da je pevač strašno ljut na Đanija.

Pročitajte: Đani na ivici nerava- Napravio haos na aerodromu, Slađa ostala zatečena njegovim ispadom FOTO

sukob ere ojdanića i đanija– Poludeo je baš! Jedva čeka da sretne Đanija pa da mu očita bukvicu. Era je domaćin i on hoće svakome da pomogne, pa i Đaniju oko ugostiteljstva. Ima i mašineriju da mu pomogne oko kopanja temelja i svega ostalog, ali sada je baš ljut. Nije on neko ko će sada da se bije sa njim, ali će mu sigurno svašta reći kada
se sretnu njih dvojica- rekao je njegov prijatelj, a da li će se sukob Ere Ojdanića i Đanija produbiti, ostaje nam da pratimo.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije