Džej pred smrt nije mogao da sakrije razočarenje, ovaj pevač mu je zabio nož u leđa FOTO

02.04.2023

14:00

By

sukob džeja ramadanovskog i ljube aličića

Sukob Džeja Ramadanovskog i Ljube Aličića iznenadio javnost

Džej Ramadanovski, legendarni folk pevač napustio nas je pre tri godine, kada mu je iznenada otkazalo srce. Iza sebe je ostavio ožalošćenu porodicu, prijatelje i mnogobrojnu publiku, ali izgleda i neke sukobe o kojima tek sad saznajemo.

Sukob Džeja Ramadanovskog i Ljube Aličića kulminirao neposredno pred smrt popularnog pevača

Dve legende narodne muzike, bili su ne samo kolege, već i dobri prijatelji, pa je sukob Džeja Ramadanovskog i Ljube Aličića zaintrigirao javnost. Kako nam otkriva pevačeva bliska prijateljica, on je bio razočaran i ljut kada je čuo da ga Ljuba ogovara na svakom koraku, a godinama su zajedno radili. Džej je tada rekao da će otići u Šabac da se obračuna sa njim.

Pogledajte: Više nije tajna-Ova žena je Džeju Ramadanovskom slomila srce, zbog nje je prolio reku suza FOTO

sukob džeja ramadanovskog i ljube aličića
-Džej je bio šokiran Ljubinim ponašanjem. Prvo, on je čovek koji se nikada ni sa jednim kolegom nije posvađao i odjednom je saznao da Ljuba za njega priča svašta, između ostalog kako više ne može ni pesmu da otpeva do kraja jer je izgubio glas. Ma užas koliko mu je bilo krivo. Pogotovo jer su često imali zajedničke tezge i bili su veliki drugari. Džej je tražio od menadžera da mu više ne zakazuje tezge sa Ljubom jer ne želi da ga vidi-rekla nam je Džejeva bliska drugarica koja dodaje:

Pogledajte: Džejeva ćerka otkriva sve tajne- Samo ovaj pevač nije izdao mog tatu FOTO

sukob džeja ramadanovskog i ljube aličića

-Zašto je Ljuba bio toliko kivan na kolegu nikome nije jasno, ali Džej je tada odlučio da se fizički obračuna sa njim i da ode u Šabac gde Aličić živi. Kada je ta informacija došla do Ljube on je pozvao Džeja i pravdao mu se da nikada ništa ružno za njega nije rekao, ali mu je Džej odgovorio da ljudi koji su mu to preneli
ne lažu. Međutim, on kao da je osetio da mu nije ostalo još mnogo života pa je rešio da oprosti Ljubi i svima koji su ga pljuvali, tako da su se nekako izmirili-završila je pevačeva bliska prijateljica.


SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije