Zategnuti odnosi kod Đokovića: Dijana ljuta na snajku, ovo nikako nije smela da uradi FOTO

25.03.2023

21:00

By

Bivši trener Novaka Đokovića

Sukob Dijane i Saške Đoković se desio zbog ishrane

Supruga Đorđa Đokovića, Saška se pre nekoliko dana porodila i na svet donela dečaka kojem su ponosni roditelji odlučili dati ime Aleksandar.

Sukob Dijane i Saške Đoković izazvao lavinu komentara

Međutim, kako saznajemo, Dijana je  bila ljuta na snajku Sašku tokom trudnoće jer je navodno slušala savete Jelene Đoković o ishrani koju je primenjivala.

Pročitajte: Đorđe na ramenina braće Novaka i Marka-Zavirite na gala proslavu kod Đokovića VIDEO

Sukob Dijane i Saške Đoković

– Dijana je ćutala jer nije želela da ulazi u raspravu sa Saškom, ali je sinu Đoletu skrenula pažnju da razgovara sa njom. Ona je počela da sluša Jelenine savete o ishrani u trudnoći i da ih primenjuje. Naglo je pre dva meseca promenila ishranu jer je navodno Jelena posavetovala šta treba da izbaci iz menija kako bi joj hormoni bili stabilniji. Dijana je pokušala da joj objasni da po svom osećaju treba da se ponaša i hrani i da ne sluša nikoga, ali joj je pukao film kada je Saška rekla da će poput Jelene da počne da jede samo sirovu hranu jer je tada najzdravije mleko za bebu-  priča nam izvor blizak Đokovićima i dodaje:

Pročitajte: Ovo joj nije trebalo- Jelena Đoković uhvaćena u društvu fatalnog zavodnika, Novak preduzeo drastične mere FOTO

Sukob Dijane i Saške Đoković


– Dijana joj je objasnila da takva ishrana nije najpametnija, ali Saška ne želi da sluša, smatra da je Jelena sve to dobro prostudirala i da je pametno da sluša njene savete. Poznato je već da su svekrva i Noletova žena bile u svađi oko toga što je u jednom momentu i Nole prešao na sirovu ishranu, pa je gubio snagu i nije mogao da bude najbolji na terenu. Đole je Dijani rekao da se ne meša i da će on da priča sa Saškom kada za to dođe vreme- završava naš izvor.

Pročitajte: Suze radosnice na Dijaninom licu- Evo kako izgleda proslava povodom rođenja unuka FOTO

Sukob Dijane i Saške Đoković

Ipak verujemo da je do pomirenja između snajke i svekrve došlo i da sukob Saške i Dijane Đoković nije ni postojao već da se radilo o razmeni mišljenja kada je ishrana u potanju. Dijana se oglasila za medije i potvrdila da je u domu veliko slavlje povodom bebe, a ona nije krila sreću što je po treći put postala baka.

SLIKE: Ata images, Bojan Vuković

Još iz kategorije