Baka Jelene Karleuše bila je nestvarno lepa, Atina je nasledila njenu lepotu

24.06.2024

13:00

By

Emotivna objava Jelene Karleuše

Instagram

Starija ćerka Jelene Karleuše liči na baku pop dive. Naime, svi su bili ubeđeni da je Atina Tošić ista majka Jelena, međutim, sada se pojavila porodična fotografija Jelene Karleuše koja je to demantovala.

Starija ćerka Jelene Karleuše neodoljivo podseća na bitnu žensku osobu iz porodice pop dive

Naime, baka Jelene Karleuše, majka pokojne Divne Karleuše, Dara, bila je žena ispred svog vremena, a njena fotografija svedoči da je starija ćerka Jelene Karleuše mnogo toga nasledila od nje, bar kada je fizički izgled u pitanju.

Divna je od majke naučila i nasledila ono najbolje i sve to prenela i na svoju ćerku, koja danas svoje ćerke Atinu i Niku uči pravim vrednostima.

Pevačica je svojevremeno objavila staru crno-belu fotografiju, na kojoj je prikazana gospođa Dara, doterana u stilu davnog vremena – sa kovrdžavom kratkom frizurom i zanosnim osmehom.

Mlađa ćerka Jelene Karleuše

Baka Jelene KarleušeInstagram

Upoznajte moju baku Daru, mamu moje mame i tetke. Bila je nestvarna lepotica, ali je imala tragičan i tužan život. Umrla je 2003. godine u Beogradu. Imala je samo 64. godine“, napisala je tada pop diva, a sudeći po komentarima koji su se nizali, mnogi smatraju da starija ćerka Jelene Karleuše i te kako liči na svoju prabaku.


Mlađa ćerka Jelene Karleuše

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: INSTAGRAM

Još iz kategorije