Siniša Kulić pretrnuo od straha: Marija je u bolnici, ne mogu ništa da pričam

17.06.2024

20:00

By

Stanje Marije Kulić

Bojan Vuković

Stanje Marije Kulić se pogoršalo zbog njene ćerke Miljane Kulić koja je trenutno u rijalitiju „Elita“. Naime, pošto je Lazar Čolić Zola, Miljanina neprežaljena ljubav, završio u krevetu sa Stefani, Miljana Kulić imala je nervni slom, pa se to odrazilo i na ionako već narušeno zdravlje Marije Kulić.

Stanje Marije Kulić se pogoršalo zbog Miljane i Zole

Kako prenose mediji, stanje Marije Kulić bilo je danima dobro, međutim, stres zbog ćerke učinio je svoje, pa je Marija završila u Urgentnom centru jer joj je navodno pozlilio.

Naime, Marija se osećala jako loše zbog svega što se dešava u rijalitiju što joj je i pogoršalo zdravlje, te je morala u Urgentni, budući da se osećala malaksalo i izmoreno, a za medije nije otkrila detalje o svom zdravstvenom stanju.

Stanje Marije Kulić

Marija Kulić

Mediji su danas pokušali da dođu do majke Miljane Kulić da se raspitaju kakvo je stanje Marije Kulić, međutim, na njen telefon javio se suprug Siniša Kulić, ali nije hteo da priča pod izgovorom da ništa ne zna.

– Marija je trenutno zauzeta. Ja nemam nikakvih informacija, molim vas da me pustite – rekao je on za Telegraf.


Stanje Marije Kulić nije dobro, Miljanina majka završila u Urgentnom centru

Miljana Kulić je doživela nervni slom i isplakala more suza zbog Zoline veze sa Stefani Grujić, a Mariji je zbog celokupne situacije bilo loše.

– Dan nije bio dobar za mene. Osećala sam se jako malaksalo i izmoreno, i na kraju sam se loše osećala, zbog čega sam završila u Urgentnom centru. Sada se osećam bolje, ali mi je bilo zaista loše – izjavila je Marija za Informer.

Pročitajte i – Najavio borbu za sina Željka, Ivan Marinković napao Miljanu Kulić – Ti si monstrum, nikoga nikad nisi volela

Podsećanja radi,  starateljstvo nad Miljaninim sinom Željkom ima upravo Miljanina majka Marija Kulić, koja od kada se rodio gaji i vaspitava unuka Željka Kulića, pa je sin Miljane Kulić u sigurnim rukama budući da mu je majka svake sezone u rijalitiju, a sada joj se pridružio i otac. I dok se oni prepucavaju u uživo programu, Marija se sekira i brine, te ne čudi što je morala da potraži pomoć lekara

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije