Stanje Darka Lazića se pogoršalo: Otkazao sve nastupe, porodica van sebe FOTO

12.04.2023

12:00

By

Darko Lazić ostao bez oca

Stanje Darka Lazića zabrinulo porodicu

Popularni pevač Darko Lazić je bio u bolnici zbog komplikacija koje imao nakon operacije zatezanja kože.

Stanje Darka Lazića nakon operacije se stabilizovalo

On je prošao kroz bolan period, a nakon nekog vremena pušten je na kućno lečenje gde se trenutno oporavlja. Lazić se putem svog Instagram naloga javio fanovima i otkrio je kako se oseća.

Pročitajte: Strašni detalji- Darko Lazić uništio brak svom kumu, ovu ženu krivi za sve FOTO

Stanje Darka Lazića

– Pričaju da sam drogiran i pijan, nije došao na nastup. Ja ustao u 8 jutros , spremio doručak, poljubio ženu. Najlakše je za meni izmisliti priče – pričao je Darko u lajvu, koji je onda pokazao i ranu od operacije.

– Danas vadim drenove, još 10 dana mirovanja. Viša sila je u pitanju. Još uvek krvarim. Moram da mirujem ako želite da pevam narednih 10 godina. Zbog dve, tri svirke neću sebi da upropastim život – odgovorio je folker fanovima na pitanje kada će se vratiti poslu.


Pročitajte: Novi problemi- Darko Lazić se posvađao sa majkom, ovo mu je ozbiljno zamerila

Stanje Darka Lazića

Dok je pričao u ljavu, njega je vozila supruga Katarina, a mnogi su pomislili da je u pitanju neka druga ženska osoba, što je pevač oštro demantovao.

– Kakva klinka, ovo je moja žena. Starija je od mene, stara kao biblija. Ljudi, prošetajte i za mene danas, ja ne mogu da izlazim napolje, a tako je lepo vreme – završio je on.

Pročitajte: Evo kako Darko Lazić izgleda nakon zatezanja kože- Boli, nije kako treba FOTO

Stanje Darka Lazića

Podsećanja radi, stanje Darka Lazića se pogoršalo nakon operacije, ali sada je pevač dobro i vreme provodi u društvu porodice.

SLIKE: Bojan Vuković

Još iz kategorije