Đokovići sitno broje do prinove: Sa nestrpljenjem očekuju naslednika, odabrano ime bebe FOTO

28.02.2023

11:00

By

Veza Novaka i Jelene

Snajka Novaka Đokovića sitno odbrojava do porođaja

Supruga Đorđa Đokovića, Saška ušla je u deveti mesec, a sa nestrpljenjem očekuje porođaj i dan kada će ugledati svoju bebu.

Snajka Novaka Đokovića će na svet doneti dečaka

Naime, ona je nakon što je saznala da je trudna vešto krila drugo stanje, a kako kaže slabije je bila aktivna i na društvenim mrežama. Ona je na Instagramu odgovarala na pitanja novinara, gde je priznala da i dalje uspeva da završi sve obaveze, ali da je preumorna.

Pročitajte: Jelena konačno progovorila o Novakovoj aferi- To traje već duže vreme FOTO

Snajka Novaka Đokovića

– Ušla sam u deveti mesec i sutra slikam kampanju za venčanice – istakla je Saška, te pokazala poruku koju je poslala majci.

Pročitajte: Novak doneo tešku odluku- Nakon mnogo godina raskid je neizbežan FOTO

Snajka Novaka Đokovića


– Od kad sam saznala da sam u drugom stanju, potpuno sam se izolovala od društvenih mreža iz mnogih razloga. Glavni je jer sam započela projekte i dala rok do porođaja da ih sve ispunim, tako da mi je telefon mnogo vremena oduzimao. Moje okruženje bi reklo da sam postala asocijalna, a ja se zapravo toliko umorim da kad završim sve obaveze u toku dana dođem kući i padnem u krevet. I tako mesecima! – dodala je snajka slavnog tenisera Novaka Đokovića.

Pročitajte: Pećina, vodopadi, palme- Zavirite na imanje Novaka Đokovića, sve pršti od luksuza FOTO

Snajka Novaka Đokovića

Podsećanja radi, Saška i Đorđe su se venčali prošlog leta,  a za svoje goste su napravili dve proslave, u Beogradu i u Herceg Novom. Sada snajka Novaka Đokovića sa nestrpljenjem očekuje prinovu, a na svet će doneti dečaka kojem su roditelji odabrali ime, ali za sada još uvek nisu hteli da ga otkriju javnosti.

SLIKE: Bojan Vuković, Instagram

Još iz kategorije