Snaja pokojnog Šabana živi kao princeza: Putuje i uživa, a o njenim slikama svi bruje

15.06.2024

11:00

By

Snaja Šabana Šaulića

Bojan Vuković

Snaja Šabana Šaulića, Aleksandra Adžić, supruga Šabanovog unuka Luke Adžića, tri godine je u braku sa fudbalerom iz porodice Šabana Šaulića sa kojim ima i ćerkicu Lanu. Luka i Aleksandra su nedavno proslavili tri godine zajedničkog života, pa se Aleksandra pohvalila na Instagramu da u njihovoj porodici sve pršti od harmonije i ljubavi.

Snaja Šabana Šaulića tri godine je u braku sa unukom pevača

Poznati fudbaler Luka Adžić koji je karijeru započeo u Crvenoj zvezdi, igrao je i u svetski poznatim klubovima, sada je ponovo u Beogradu. U prestonici su se Luka i Aleksandra Adžić venčali, i to vrlo mladi – Luka ima tek 25 godina, a i njegova supruga Aleksandra je sličnih godina, snaja Šabana Šaulića.

Snaja Šabana Šaulića

Aleksandra AdžićInstagram

Podsetimo, Luka je sin Šabanove ćerke Sanele iz prvog braka, a ona je već 11 godina u drugom braku i to, takođe, s bivšim fudbalerom Zoranom Batom Mirkovićem. Poznato je da je Šaban voleo fudbal, a na unuka Luku je bio izuzetno ponosan.

Snaja Šabana Šaulića udala se mlada za unuka pokojnog pevača

– Porodica veruje u mene, oni su mi vetar u leđa, kao i moja supruga Aleksandra – kazao je Luka za Žurnal.rs.

 


Lukina supruga, a snaja Šabana Šaulića koji je nažalost tragično nastradao, završila je Tehnološki fakultet, ali se posvetila kući i detetu, a na Instagramu je njen profil prepun slika porodice. Pored Luke, ona i Lana uživaju, često putuju i provode vreme na poznatim plažama, a iz porodice Šaulić samo pljušte lajkovi i pohvale na račun Aleksandrinog stajlinga.

Pročitajte i – Šaban bi bio ponosan – Veliko slavlje u domu Šaulića, čestitke stižu sa svih strana 

Podsetimo, Luka je inače oduvek bio miljenik u porodici, kako pokojnom dedi i babi Goci, udovici Šabana Šaulića tako i tetki Ildi i ujaku Mihajlu koji se takođe oženio i dobio ćerku sa svojom suprugom Marinom.

Podsetimo, Šaban nažalost nije dočekao svadbu i venčanje svog sina Mihajla.

IZVOR: Starmagazin

SLIKE: ATA IMAGES/INSTAGRAM

Još iz kategorije